cd  Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΤΡΕΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΤΡΕΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 22:12

Άγιος Διοτρεφής έρχεται... στην Εκκλησία έρχεται... και τους αδελφούς δεν καταδέχεται...
εκβάλει δε απο την Εκκλησία... η αρχό, η αρχόντισσα θρησκεία!
Άγιος Τριο-τρεφής έρχεται... απο την Καππαδοκία έρχεται...
και με την τριάδα ανατρέφεται...
και τους αιρετικούς αποστρέφεται...
Γιατί πρέπει στη θρησκεία η Αλήθεια να απαγορεύεται!

Ας αφήσουν την καραμελωμένη αγάπη και τα πλαστικά λουλούδια, όλοι αυτό το σύμμεικτο πλήθος θρησκευτικού οπορτουνισμού που συντρέχει με αρχηγούς, τους διαχρονικούς Διοτρεφήδες που έχουν ως ποιμένες,κάποιους πνευματικά ανειδίκευτους αυτοδιοριζόμενους ιερείς, που εξέχον καθήκον θρησκευτικής εμπάθειας έχουν... να σβήνουν το Πνεύμα στην Εκκλησία αποκόπτοντας και αφορίζοντας και διώχνοντας ως αιρετικούς και αποσυναγώγους όλους όσους έχουν την παρρησία της ελευθερίας του πνεύματος της Αληθείας δηλ.να διώχνουν όσους σκέφτονται και πιστεύουν διαφορετικά απο τα συνοδικά τους κατεξουσιαστικά καταστατικά.

Αυτή είναι η "αγάπη" που έχει επιβληθεί απο συστημικούς αυτόκλητους ποιμένες-εγκάθετους του απολυταρχικού θρησκευτικού δογματισμού που είναι επειδή ακριβώς είναι σε ευθεία ανυπακοή με την ρητή απαίτηση-εντολή του Χριστού που είπε ότι εσείς οι μαθητές Μου, εσείς που φέρεται αξίως το όνομά Μου δεν θα καταδυναστεύετε ,δεν θα είσθε όπως οι ηγέτες-εξουσιαστές του κόσμου. Αλλά όχι μόνο έχουν ευθύνη οι ποιμένες αλλά και  οι ακολουθούντες αυτούς,όλους αυτούς τους καταδυνάστες θρησκευτικούς ηγεμονίσκους,που τους συντηρούν στις καθέδρες τους, που  τους ξεσκονίζουν και γυαλίζουν το τριαδολογικό δόγμα...Αυτή την αυτοδοξαστική  τριαδολογία, την πρώτη και μεγίστη ανθρώπινη εντολή,  πάνω στην οποία κρέμονται όλοι οι προφήτες και διδάσκαλοί τους,όλη η ελπίδα και η πίστη τους ,και ο ζήλος , και το μίσος τους και έτσι βλασφημείται το όνομα του Μοναδικού Θεού της αγάπης με το γενικό παράδειγμα απείθειας, μισαλοδοξίας και μισανθρωπίας και χάριν  δογματικής  απρέπειας διαιρείται το σώμα του Χριστού, την Εκκλησία που αγόρασε με το αίμα Του, την χωρίζουν σε ομοδόξους και ετεροδόξους γενόμενοι δηλ. κενόδοξοι...ματαιοφρονούντες . Την εκκλησία του Χριστού με αυτό τον τρόπο όλοι όσοι αθεόφοβα το κάμουν, την διαιρούν δηλ.τη σκοτώνουν ,γίνονται όχι άνθρωποι αγάπης και θυσίας τους ενός προς τον άλλον αλλά ανθρωποκτόνοι θύτες του ενός προς τον άλλον  και με αυτό τον τρόπο εμποδίζεται το πνεύμα του Θεού να πνέει όπου θέλει και να φωτίζει με φώς αληθείας του πιστούς του Χριστού.

Όλα τα καταδυναστεύοντα θρησκευτικά ιδρύματα , ανεξαρτήτως ταμπέλας έχουν ένα κοινό άγιο-υπεράγιο, πάνω απο τον Θεό, πάνω απο τον Χριστό ,πάνω απο τους Αποστόλους του Χριστού...τον οποίο προσκυνούν και λατρεύουν (υπηρετούν) με όλη την ψυχή,τ ην καρδιά και την διάνοιά τους, με πάσαν προσήλωσιν, και ευπείθεια, υπακούοντας κατά πάντα στα κελεύσματά του, που είναι η απαγόρευση πάσας μη τριαδικής διδασκαλίας δηλ η απαγόρευση και ρίψη στη πυρά όλων όσων δεν πιστεύουν στην αγία προσθετολογία,στην αγία ανθρωποτριαδική παράδοσητων αποστατών της αποστολικής υγιαίνουσας διδασκαλίας.

Αυτός ο σούπερ άγιος αν δεν τον ξέρετε...είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος πάτερ Διοτρεφής που τον προσκυνάει η παγκόσμια θρησκευτική βασιλεία και στο όνομά του γίνονται θαύματα καταδυνάστευσης,τεράστια και σημεία μιάς ανθρωποκεντικής πρακτικής που έχει το θράσος να μη επιτρέπει τον Αποστολικό λόγο που είναι απλός και εντιμος του Θεού και όχι τριαδικός των ανθρωποθρησκειών.

Και μη λέγει κανείς ότι δεν έχει είδωλα στη ζωή του...έχει η γενική θρησκεία των ανθρώπων ένα -super άγιο Διοτρεφή και αυτό αποδεικνύεται αφού ακολουθούν όλοι και συνταυτίζονται με τους διώκτες των ανέκαθεν πιστών του Θεού,των μαρτύρων που βοούν απο την πυρρά της ιεράς εξέτασης που και σήμερα και πάντα πυρακτώνεται αντί να σβύνεται ....Πάντα με αγάπη η θρησκευτική ιερά εξέταση με στοργική φιλαδελφία,με φροντίδα να σωθεί το πνεύμα καίγοντας το σώμα τους...

Αγαπητοί μη μιμείσθε τον αη Βασίλη ή τον αη Διοτρεφή διακόνους τους... αλλά όπως λέγει ο απ.Παύλος μιμητές μου γίνεσθε όπως εγώ του Χριστού!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:06
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB