Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΑΡΘΡΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  31   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 00:31

alt

"Εν φυλακή ήμην και ήλθετε προς Με..."

Ναι εκεί μέσα στη φυλακή γνώρισα τον Χριστό ανάμεσα και γω στους δυστυχισμένους  φυλακισμένους όλης της γης…Τιμή μου να είμαι συνκρατούμενος του Χριστού και ακόμη πιό πολύ αν για χάρη Του γευθώ και γω μιά ελάχιστη ατίμωση, παίρνοντας θέση κοντά Του και όχι απέναντί Του.

Έτσι είναι όσοι Τον γνωρίζουν προσωπικά,έτσι βλέπουν τον Χριστό ως φυλακισμένο δούλο μ’ ένα ματωμένο λέντιο στη μέση, όχι σαν βασιλιά του κόσμου τούτου…άλλωστε οι βασιλείς και βασιλεύοντες είναι στα παλάτια τους μέσα στα μαλακά τους ιμάτια. 

φ.σ


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 00:51
Περισσότερα...
 
ΟΙ NO NAME ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 23:31

Άταφα νεκρά σώματα αγκαλιασμένα κείτονται μέσα στο κάρο της Ιστορίας...
Χώμα και στάχτη στο φουλαρισμένο κοινοτάφιο μιας καταραμένης γης που σπάρθηκε με πτώματα μιάς μαυροφόρας ανθρωποθρησκείας που πότε σκοτώνει με το σταυρό,πότε με το άστρο ,πότε με την ημισέληνο.

Σφάζονται οι ημισεληνοφόροι με τους σταυροφόρους και οι δυό μαζί με τους αστεροφόρους χάριν μιάς αντίθεης θρησκειολατρείας μίσους και απωλείας.

Ποιός όμως θα κλάψει για κάποιους λίγους που τα σώματά τους ποτέ δεν βρέθηκαν, γιατί ποτέ τους δεν θέλησαν να κρεμάσουν οποιαδήποτε λερωμένη ταμπέλλα θρησκειολατρείας...όλους αυτούς τους no name της θρησκείας, τους anonymous, τους θρησκευτικά αγνοούμενους...
Ποιός ασχολείται σήμερα αλλά και πάντοτε με τα περικαθάρματα,τα αιρετικά αποβράσματα των καθόλα θρησκευτικών κοινοτήτων...
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:22
Περισσότερα...
 
Η ΣΚΑΛΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 22:02

Ο ουρανός είναι για μας τους ανθρώπους. Το ξέρουμε εμπειρικά σαν μιά ομπρέλλα θαυμαστή που μας περιβάλλει , που δεν μας πλακώνει, που μας επιτρέπει να αναπνέουμε και να έχουμε την αίσθηση του πιο υψηλού απο μας αλλά και ταυτόχρονα όμορφου και μοναδικού.Ότι υπάρχει κάτι πιο υψηλό απο μας, όταν βέβαια ευκαιρήσουμε να σηκώσουμε τα μάτια προς τον ουρανό.

Το θέλουν οι άνθρωποι, απλά δε γνωρίζουν τρόπο προσέγγισης του ουρανού. Αγωνιούν βάζοντας σκάλες και στήνοντας σκάλες, άλλοι επινοούν ασανσέρ και αναβατόρια.

Στήνουν ανεμόσκαλες που όμως στηρίζονται μόνο στη γη και δεν έχουν να ακουμπήσουν στο υψηλότερο σημείο σταθεροποίησης και έτσι δημιουργούνται ελλιπείς σκάλες από ελλιπείς ανθρώπους, αίολη ανεπάρκεια που μετεωρίζεται.
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Αύγουστος 2014 00:47
Περισσότερα...
 
ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 18 Ιούλιος 2014 12:23

Η αγκαλιά δεν είναι ποτέ τετράγωνη αλλά ένας κύκλος που του λείπει ένα ημικύκλιο που κλείνει και λαμβάνει την τελεία σύνδεση του κύκλου όταν περιλάβει στην αγκαλιά του τον πλησίον. Όσο μεγαλύτερη αγκαλιά τόσο μεγαλύτερος ο κύκλος της αγάπης εν παραστάσει.

Αν θέλουμε να εκφρασθούμε για κάποιον που γνωρίζει το αντικείμενο μελέτης του από όλες τις πλευρές και τις απόψεις τότε λέμε ότι αυτός είχε σφαιρική αντίληψη του πράγματος ή των πραγμάτων. 

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 01:23
Περισσότερα...
 
ΞΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ...ΣΤΗ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 00:36
alt
Λαμπεντούζα ...κανένας δεν θα γνώριζε αυτό τον πέτρινο ύφαλο,καταμεσής στη θάλασσα...αν δεν ήταν ο τόπος μαρτυρίου κάποιων ανθρώπων... Περισσότεροι απο 270 οι νεκροί στα νερά εκεί έξω απο τη Λαμπεντούζα...Οι μαρτυρίες που έδιναν τα συνεργεία διάσωσης από το ναυάγιο ήταν σοκαριστικές: «Ξετυλίξαμε ένα τείχος σορών» στο πλοίο, ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας , εξηγώντας πως οι σοροί..."ήταν κολλημένες η μία πάνω στην άλλη,...ήταν απερίγραπτο το θέαμα των ενωμένων σωμάτων,ήταν αγκαλιασμένοι.."

Απόβλητοι οι άμοιροι ξένοι απο την εαυτουλίστικη  κοινωνία των ημετέρων οικείων... Εννοείται ότι για τους ιδικούς μας ενδιαφερόμαστε, δηλαδή για την προέκταση του κυρίαρχου εαυτούλη, ότι αυτός προστάζει, την πάρταόλα του, κατά την προσφιλή ιδιοτέλειά του. Ιδιοτέλεια , τι να είναι άραγε ,μήπως είναι νησί σαν τη Λαμπεντούζα και δεν την ξέραμε μέχρι τώρα...ακούγεται πάντως εύηχη και καμπανιζέ...
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Μάιος 2015 17:15
Περισσότερα...
 
ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ...ΤΟ ΑΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΟ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 29 Ιούνιος 2014 00:56
alt

Συνήθως η περί Διαφθοράς συζήτηση τίθεται υπο του πλήθους των ανθρώπων για την εκάστοτε εξουσία...ότι είναι διεφθαρμένη και χρειάζεται να αλλάζει , γιατί διαφθείρεται συνεχώς και ακαταπαύστως.
Ομως ο Θεός λέγει ότι ο λαός είναι διεφθαρμένος, δηλαδή η κοινωνία ολόκληρη ,όπως είναι στημένη γηράσκει αεί διαφθειρόμενη...

...Κανένας δεν έχει αντιληφθεί την πραγματική μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη να γίνει και που είναι η μεταρρύθμιση του λαού...δηλ. η προσωπική μεταρρύθμιση του καθενός ατόμου .Είναι ανάγκη τα επι μέρους στοιχεία δομής της κοινωνίας, τα πρόσωπα,τα άτομα να μεταρρυθμισθούν... να αναγεννηθούν δηλαδή,και απο διεφθαρμένα να αλλάξουν νοοτροπία, να γίνουν ηθικά με πνευματικές αξίες.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 20:39
Περισσότερα...
 
ΕΛΕΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
"Ουδέ του τρέχοντος,ουδέ του θέλοντος αλλά του ελεούντος Θεού"

Στο κείμενο:· Ελεήσω ὃν ἂν ἐλεῶ καὶ οἰκτιρήσω ὃν ἂν οἰκτίρω. ἄρα οὖν οὐ τοῦ θέλοντος οὐδὲ τοῦ τρέχοντος ἀλλὰ τοῦ ἐλεῶντος θεοῦ." Ρωμ.9:15-16 

Δηλούται εν προκειμένω ο τρόπος ενέργειας του Θεού προς τους ανθρώπους. Όσο κι' αν τρέχουμε, πορευόμαστε δι ανθρωπίνης βουλήσεως δεν μπορούμε να πλησιάσουμε.
Δεν προσεγγίζεται ο Θεός δια των έργων μας. Είναι 
αντίθετες οι βουλές και οι οδοί των ανθρώπων από τις βουλές και οδούς του Θεού. Ο Θεός προσεγγίζεται μόνο αν ζητήσουμε έλεος από Αυτόν.
Για να ζητήσουμε έλεος πρέπει να εννοήσουμε την αμαρτωλότητά μας, να την παραδεχθούμε,να την ομολογήσουμε ενώπιόν Του και να ζητήσουμε έτσι συγχώρηση απο τον Θεό.

Ο Θεός αγαπά έλεος και γι'αυτό έδωκε άφεση αμαρτιών εις τους πιστεύοντας στο εξιλαστήριο έργο της θυσίας του Χριστού που έγεινα ακριβώς γι αυτό τον λόγο,την άφεση των αμαρτιών μας.


Επειδή ο Θεός είναι αγάπη ,το έλεός Του απορρέει απο αυτή την μεγαλειώδη ιδιότητά Του και χρειάζεται απαραίτητα να Του πούμε ειλικρινά ... "Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τω αμαρτωλώ" Λουκ. 18:13

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Μάιος 2015 17:14
Περισσότερα...
 
ΝΕΚΡΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων που έρχονται πρώτοι ως διασημότατοι όλων των αιώνων... σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), παραπέμπει ότι είχαν καλή διαφήμιση-προβολή-καλή επικοινωνιακή πολιτική…Στην ίδια κατάταξη φαίνεται επίσης να αναρτάται το όνομα του Χριστού στην τρίτη θέση! Η ανεξέλεγκτη αντιδιαφήμιση- δυσφήμιση που έχει υποστεί ο Χριστός απο τις θρησκείες των ανθρώπων έκανε το απίστευτο να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αθεΐα...

Η 3η θέση που απονέμουν οι άνθρωπο στον Χριστό δείχνει ότι ο κόσμος αγάπησε την εικόνα του Χριστού,το είδωλο του Χριστού και όχι τον Ίδιο.Την εικόνα του,το άγαλμά Του έβαλαν τρίτο στην εκτίμησή τους,όχι το Λόγο Του,όχι το έργο Του, γιατί αυτό το απέρριψαν βάζοντάς το ανάμεσα στις φιλοσοφίες των ανθρώπων
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:28
Περισσότερα...
 
Ο Δρόμος της ερήμου
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Μιά πρωταπριλιά είναι η ζωή μας , ας πετάξουμε όσο είναι καιρός τον κινούμενο διάδρομο της ψευδοζωής και την αυταπάτη που προσφέρει και ας πάμε να βρούμε τον Δρόμο της ζωής που είναι ο Χριστός!                                                                        φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:33
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 21
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB