Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΑΡΘΡΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΙΟΥΝΙΟΣ 2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28  29  30 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΚΟΣΜΙΩΤΑΤΗΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:29
Η αδέσποτη εξαρχεία του ανέκαθεν οπισθοδρομίου και σήμερα και πάντα παραγγέλει στους ασπόνδυλους παραπαιδευ- όμενους ενηλυκόπαιδας : εισέλθετε στο σοκάκι των ασεβών, και πηγαίνετε στην οδό των πονηρών...διότι αυτοί είναι που δεν κοιμούνται,εάν δεν κακοποιήσουν,και ξαγρυπνούν μέχρι να υποσκελίσουν επειδή τρώνε ψωμί ασεβείας και πίνουν κρασί καταδυναστείας.

Τα παιδία πεζοδρομιεί...η ζωώδης μπαχαλοπαιδεία όζει..
Πάντες οι εξ αχρείων ορμώμενοι μετά επιτυχή δοκιμασία απονέμουν εις εαυτούς το πτυχίον της ευφρόσυνης παράνοιας.
Διαγωγή κοσμία των παμπαίδων της εθνικής ομάδας μπαλαμουτίου-μπαρμπουτίου ,παιδία ενός κόσμου που τους εγγράφει- άνευ εξετάσεων- στην ανωτάτη σχολή εμφιάλωσης μπαρουτίου... με την εντολή: Μολότ-οφ λαβέ! Πάρε και συ μιά μολότωφ και τρέχα,και πέτα τη όσο πιό ψηλά,όσο πιό ωραία ,με κρότο και με λάμψη...έτσι μόνο προωθείσαι και αναδεικνύεσαι ως γνήσιο εκφαυλιστήριο θύμα της διαφθείρουσας κοινωνίας των αθλίων.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:42
Περισσότερα...
 
ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΑΛΑ ΠΑΠΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Οι λεγόμενοι Καπουτσίνοι ή ...Ελάσσονες Καπουτσίνοι πρόκειται για παλιό μοναχικό τάγμα της Καθολικής Εκκλησίας.

Οι καπουτσίνοι μοναχοί είπαν  να αποδράσουν από τα εγκόσμια...πως γίνεται όμως όλοι οι εγκόσμιοι να μιλούν για τον καπουτσίνο;
Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ένας καπουτσίνος με την υψηλή εγκοσμιότητα;... Μάλλον  πίνανε όχι κανονικό καπουτσίνο ,αλλά ελάσσονα και γι'αυτό πολύ πικρό, έτσι για παρηγοριά μετά την αυτομαστίγωση!

Ο πάπας ομως δεν τους πληροφόρησε ότι η πνευματική σκοτοδίνη δεν μπορεί να αποδράσει με καφέ και αφρόγαλο, αλλά αντιθέτως συντηρείται,επαυξάνεται και επεκτείνεται.
Τελικά μοναχικοί μπον βιβάντ-καλοζωιστές οι καπουτσίνοι ήταν οι εσπρές παπιγέ , τα παπικά παπαγαλάκια με ειδίκευση στο καθολικό all around εσ-πρέσινγκ!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 23:55
Περισσότερα...
 
ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 01:56
Λύκοι ένστολοι είναι οι λύκοι με ένδυμα προβάτου τους οποίους η λυκόφιλη πολιτεία βάζει για να φυλάττουν τα πρόβατα.Είναι οι λύκοι οι βαρείς οι μη φειδόμενοι του ποιμνίου...

Ποιός θα μας ελευθερώσει απο αυτούς τους εν λύκω και εν δήμω ποιμενάρχες που λυμαίνονται το ποίμνιο;
Ας έχουμε όμως κατά νου ότι ο Θεός ελευθερώνει μόνο τα πρόβατά Του,αυτά που Τον γνωρίζουν,που ακούν τη φωνή Του!

Κοιτάξτε τι υπόσχεται ο Θεός :"Θέλω ελευθερώσει εκ του στόματος των κακών ποιμένων τα πρόβατά Μου και δεν θέλουσιν είσθαι κατάβρωμα εις αυτούς"

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2015 20:58
Περισσότερα...
 
ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ...ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΑΡΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 00:10
alt
Οι απειθείς άνθρωποι ενδύονται την διάτρητη τήβεννο της θρησκευτικής αυτοδικαίωσης και έτσι ότι και να φορέσουν θα είναι γυμνητεύοντες ,και θα περφέρουν το σαρκίο τους κομίζοντες την ασχημοσύνη της γυμνότητάς τους.

Είτε λευκό,είτε καρδιναλί και να φορέσουν...πάσα η δικαιοσύνη τους είναι σαν το ρυπαρό ιμάτιο.Οι σκώληκες της σαρκικής ρυπαρότητας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διατρυπούσι τα πλυμένα με λουλάκι, λευκά ιμάτια...όσο και χονδρά κι αν είναι.
Όσα κομψεύομενα λευκά παλτά κι αν φορούν,δεν αποφεύγουν τους μαύρους μώμους, τις κηλίδες τις κατάσπαρτες στα χειροποίητα της απείθειας και της υποκρισίας.

φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:25
Περισσότερα...
 
ΦΙΛΑΪ,ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 20:54

alt

Ένας δόλιος κομήτης που τον βρήκανε κάποιοι αστρονόμοι να περιφέρεται ασκόπως ...περιεργαζόμενος τα αλλότρια...κάποιοι απίθανοι τον βάλανε στο μάτι και χρόνια τώρα παλεύανε να του βάλουν ένα τσιπάκι 100 κιλών να κολλήσει πάνω του. Αν μπορούσε να μίλαγε ο κομμήτης θάλεγε...εγώ πέταγα αμέριμνα και ξαφνικά είδα ένα πλυντήριο να πέφτει πάνω μου, τι τους έκανα και βάλθηκαν να ξεπλύνουν τον μαμωνά της αδικίας , αυτό το γέννημα και θρέμμα που αυτοί οι ίδιοι σύστησαν...και θέλουν να με κάνουν και φίλο τους με το Φίλαι...Φαίνεται δεν έχουν φίλους εκεί κάτω και στείλανε ένα ηλεκτροστατικό καθρεφτάκι να με ευμενίσουν.

Έπρεπε να έχετε κάμει φίλους στην έρημη τη γη σας, με συνετή και δίκαιη διαχείριση εκ του μαμωνά της αδικίας, και όχι να σπαταλάτε δισμύρια στην φιλαυτία σας,στην φιλαρέσκειά σας ,φιλώντας τον φιλοτομαρισμό σας και αγνοώντας τον πτωχό και πένητα πλησίον σας..
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:23
Περισσότερα...
 
ΑΛΑΛΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 22:01

Ο Χριστός δεν επεμβαίνει στους όχλους,το θαύμα Του το κάμει προσωπικά στον καθένα μας. Αγγίζει πρώτα τα αυτιά μας και μετά τη γλώσσα μας , και τότε μόνο μπορούμε να ακούσουμε και να μιλήσουμε ορθώς. 

Τότε μόνο μπορούμε να μιλάμε ορθά,σωστά γιατί μιλάμε πια όχι τη γλώσσα τη δική μας , την άναρθρη και ψεύτικη, την άλαλη, αλλά τον δικό Του Λόγο , που είναι δύναμη Πνεύματος του Θεού στη ζωή μας.

Αυτή η αλαλία που είναι ιδιότητα των ασεβών, καθόσον γνωστό τοις πάσι το "άλαλα τα χείλη των ασεβών" επιβεβαιώνεται και ιστορικά, όχι απο τους άθεους που δεν είχαν καμία γνώση περί Θεού, αλλά απο εκείνους που θεωρήθησαν πατέρες της εκκλησίας, που πατεροποιή- θηκαν!
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 22:10
Περισσότερα...
 
ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΛΑΤΡΕΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 19:47
Στην ημερήσια διάταξη του βυζαντινού ευσεβισμού δεν ήταν δημοφιλείς οι άγιοι της Παλαιάς αλλά ούτε και της Καινής Διαθήκης. Ήθελε η αγία θρησκευτοκρατορία  δικούς της αγίους ενδεδυμένους την αίγλη του μυστηρίου...

Η συνταγή μαγειροποίησης αγίων στο εκστασιαζόμενο βυζαντι-νιάρικο πλήθος γινόταν ως εξής...ελάμβανε τα υλικά ντόπια,σίγουρα αποδεκτά και προσφιλή απο την λαική αγοραία συνείδηση, απο τις τοπικές δημοφιλείς λατρείες που υπήρχαν διάσπαρτες στο έδαφος της αυτοκρατορίας.

Επέλεγαν οι θρησκευτοί προμηθευτές αγίους που οι πιο πολλοί ήταν του τύπου γνωστών αγνώστων, δηλαδή ατόμων εν σκότει για τα οποία δεν υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες περί της εν γένει ζωής τους - είχαν δηλαδή ένα σκοτεινό ομιχλώδες προφίλ ιστορικότητας αφού τίποτε το συγκεκριμένο γιαυτούς δεν ήταν γνωστό.
Αυτή η έλλειψη συγκεκριμένης ιστορικής προσωπικότητας ήταν λίαν επιθυμητή απο το θρησκευτοεμπορικό σύστημα γιατί μπορούσαν να διακοσμήσουν και να υπερφορτώσουν τον κάθε άγιο με όσες αρετές επιθυμούσαν.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 20:22
Περισσότερα...
 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ ΕΚΓΟΝΑ-Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΩΝΤΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2014 21:42
Η αγία Γραφή ονομάζει όλους τους λυτρωμένους με το αίμα του Χριστού ως εκγονα Του Χριστού επειδή ακριβώς προκύπτουν απο την προσφορά της ψυχής Του εις τον θάνατο υπέρ αυτών!

Αυτούς θα δει ο αναστημένος Χριστός όπως είναι γεγραμμένο στον προφ.Ησαία 53:10 "Αφού όμως δώσης την ψυχήν Αυτού προσφοράν περί αμαρτίας, θέλει ιδεί έκγονα, θέλει μακρύνει τας ημέρας αυτού, και το θέλημα του Κυρίου θέλει ευοδωθή εν τη χειρί αυτού"!

Συσχέτιση με σπόρο που σαπίζει και πεθαίνει για να βγεί έκγονο δηλ. να φυτρώσει κάτι νέο-απο το πεθαμένο σπόρο. Για αυτό και οι λυτρωμένοι του Χριστού ,οι εν λόγω και έργω πιστεύοντες εις τον Χριστό λογίζονται ως νέα γενιά, ως ζώντες - νέα κτίσματα που προέκυψαν ως συγχωρη- μένοι ένεκεν της θυσίας του Χριστού,του Αγίου Παιδιού του Θεού υπερ ημών των ανόμων.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2014 23:29
Περισσότερα...
 
Μ.ΓΚΑΝΤΙ:Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 21:05

alt

Σαν σήμερα 2 Οκτωβρίου του 1869 ο Γκάντι γεννήθηκε...

Ο Γκάντι είχε πει ... "ότι η μη βία προϋποθέτει πίστη στον Θεό και πίστη στον άνθρωπο." Και είπε την αλήθεια ότι η ειρήνη είναι εφικτή μόνο όταν ο Θεός συνεργεί με τον άνθρωπο που θέλει το αγαθό!

Ο Θεός αξιοποιεί την προσωπικότητα του ανθρώπου,δεν την απαξιώνει όπως κάμουν οι άθεοι καταφρονητές της αφροσύνης, αλλά την εξυψώνει χαρίζοντας τις θείες πνευματικές αρετές Του ώστε ο άνθρωπος να είναι πάντα ωφέλιμα αγαθοποιός προς τον πλησίον του.

 
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 21:49
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 21
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB