Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΕΙΔΗΣΕΙΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  31   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2007 23:56

 

 

Παλαιστίνια στη Δανία δημοτική σύμβουλος έχει ομοφυλόφιλους φίλους, υποστηρίζει το δικαίωμα στην άμβλωση, και έχει φτιάξει ένα image σύγχρονης Σκανδιναυικού τύπου Ευρωπαίας. Όμως επιμένει να φορά μαντήλα μουσουλμανική και αρνείται γιά θρησκευτικούς λόγους να σφίγγει το χέρι των ανδρών.*

  Όλα κιόλα η μαντήλα δεν συζητιέται !το χαιρέτισμα των ανδρών ... αμαρτία ,παραδόσεις και τύποι αδιαπραγμάτευτοι , μη τα σαρώσουμε κι΄όλα ! Άνετα μπορείς να είσαι υπέρ των ομοφυλόφιλων,να δέχεσαι τις αμβλώσεις αλλά δεν μπορείς να δίνεις καί το χέρι στους άνδρες καί να μη φοράς μαντήλα... Μη τρελαθούμε εντελώς. 

*αρχική είδηση απο ΜΕΤΡΟ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2007 01:29
 
Η "εκκλησία" καταπατητής;
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2007 00:50

 

 

no_name

 

Στο ράδιο 98,4 ο Κ.Τότσικας ανάφερε ότι ο μεγαλύτερος καταπατητής στον Υμηττό είναι... η Εκκλησία της Ελλάδος! Διεκδικεί ούτε λίγο , ούτε πολύ τον μισό Υμηττό. Διεκδικεί 14 χιλ στρέμματα . Πρέπει το Κράτος να αποφασίσει επι τέλους να συγκρουσθεί με την ...(εκκλησία) και να φτιάξει κτηματολόγιο.Ακούσθηκε ότι κάποια εδάφη έχουν χωρισθεί σε 2 ζώνες της Μονής Πετράκη και μιάς άλλης Μονής.

Αν είναι δυνατόν,τι λέμε τώρα, ούτε σε ισλαμική δημοκρατία να ζούσαμε.Κάποτε πρέπει σ'αυτήν την έρημη χώρα να γνωστοποιηθεί η απέραντη μοναστηριακή περιουσία...

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 26 Αύγουστος 2007 02:37
Περισσότερα...
 
ΣΥΣΤΕΝΑΖΟΝΤΑΣ
Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2007 02:25

fire

17 Ιουλίου 2007

Πίκρα, θυμός, αγανάκτηση, απογοήτευση, καμένα χαρτιά οι υποσχέσεις αρχών και αρχομένων γιά προστασία της γης και του περιβάλλοντος. Μετά την καταστροφή της Πάρνηθας, την αποψίλωση του Πηλίου, ήλθε και η σειρά του Υμητού να γνωρίσει την μανία του ανθρώπινου κανιβαλισμού, η Πεντέλη, η Σαλαμίνα, η Κόρινθος, η Ναύπακτος, παντού. Σ'όλη την Ελλάδα 95 εστίες πυρκαγιάς-δεν ξέρουν πού να πρωτοπάνε!

Καίγονται οι ελπίδες των ανθρώπων, θάβονται μέσα στο γκρί της στάχτης, μόνο οι φωτογραφίες θα μένουν να τρέφουν τη νοσταλγία μας γιά πράσινο και για καθαρό αέρα.Είναι πολύ λυπηρό αλλά πρέπει να το πούμε η κατάσταση τoυ ανθρώπου και του έργου του είναι μη αναστρέψιμη. Ομως τελικά υπάρχει μιά ελπίδα που δεν καταισχύνει ,που δεν μπορεί κανείς να την κάψει....


 


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2007 02:17
Περισσότερα...
 
070707
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2007 12:36

 

070707 (7 Ιουλίου 2007)

ένας αριθμός με το μηδέν μπροστά !

 

american football111
SAVE EARTH-Διαμαρτυρία για την σωτηρία της γης στις 07 Ιουλίου 07 με συναυλίες της ...Μαντόνα, Μπον Τζόβι και άλλων γνωστών... Tώρα πως μπορούν οι χαλασμένοι να σώσουν τον πλανήτη που οι ίδιοι χαλούν κάθε μέρα με τη συμπεριφορά ,τις επιλογές, τον τρόπο ζωής τους είναι ένα θέμα που ο καθένας πρέπει να αναρωτηθεί.
Αν δεν αλλάξει το μέσα πως θα αλλάξει το έξω;

 

Ο ίδιος ο Γκορ εκ των πρωτοσταντούντων στην κίνηση για την σωτηρία της γης ανέφερε ότι το περιβαντολογικό είναι πρωτίστως θέμα ηθικό.
Κόπτονται για την σωτηρία της γης και του περιβάλλοντος χώρου μα όχι γιά τη δική τους προσωπική αλλαγή,μετάνοια και σωτηρία !Για τους περισσότερους φταίνε όλοι οι άλλοι που διαφθείρουν τη γη , ενώ τη δική τους διαφθορά όχι μόνο δεν την κατακρίνουν αλλά την διαφημίζουν θεωρόντας την τέχνη,απελευθέρωση,πρωτοπορία... Σταρ τύπου Μαντόνα που δεν σέβονται κανένα και τίποτα (κάποια στιγμή φιγουράριζε στα media...ημίγυμνη"σταυρωμένη"και αλλού να μοιράζει ασύστολα ομοφυλλόφιλα φιλιά ) καλούνται να παρακινήσουν το κόσμο για τη σωτηρία ....της γης!Ένα κόσμο σύμφωνο και ταυτισμένο με αυτά τα ανήθικα πρότυπα.

 
Οι ομοφυλόφιλοι ζητούν να σώσουν τον πλανήτη ..Αυτοί που έχουν διαφθείρει τους εαυτούς τους με πάθη ατιμίας , η γη τους μάρανε να σώσουν..Δεν είναι λίγο αφελή και αρκούντως επιδερμικά όλα αυτά ! Η γη έχει μολυνθεί απο την βρωμιά μας και όσο συνεχίζουμε δεν θα υπάρξει σωτηρία.
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 15:22
Περισσότερα...
 
16o Πνευματικό Συνέδριο Νέων
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2007 00:37

 

“ Όντας συνεργοί Του ”


16normafismikr

  • Ποιο είναι το θέλημα του Θεού, στο οποίο μας καλεί να γίνουμε συνεργάτες;
  • Υπάρχει άραγε κάποιο πρότυπο συνεργασίας με το οποίο ο Θεός μας διδάσκει;
  • Είναι σπουδαίο να είσαι συνεργάτης του Θεού στην Αλήθεια, στη Βασιλεία Του;
  • Πως θα απελευθερωθούμε από τα κατάλοιπα της παλιάς μας ζωής; Τι απαιτήσεις έχει ο Θεός από τους συνεργάτες Του;
  • Ποια τα όριά τους; Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να αποδειχτεί κακός συνεργάτης;
  • Τι συμβουλεύει η Αγία Γραφή ένα νεαρό συνεργάτη στο έργο του Θεού;
  • Πώς λειτουργεί η πνευματική διαδοχή στο κήρυγμα του Ευαγγελίου 2000 χρόνια τώρα;


 
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 08 Ιούνιος 2008 23:10
Περισσότερα...
 
Αθήνα κόλαση φωτιάς
Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2007 23:14
athinakapnoi
28 Ιουνίου 2007 .Η Αθήνα περικλείεται απο φωτιά. Η φωτογραφία έχει παρθεί απο την περιοχή της Ν.Σμύρνης και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής. Σήμερα το πρωί καθώς ανοίξαμε την πόρτα μας ήλθε στη μύτη μας μιά καίλα σαν να είχε καεί κάτι πολύ κοντά και δίπλα μας. Αμέσως ήλθε στο νου η σκέψη πως κατάντησαν τη γή του Θεού, η υπερηφάνεια των ανθρώπων και ο Διάβολος στην κυριαρχία του οποίου είναι υποδουλωμένοι . Αυτός πλανάει όλη την οικουμένη ,και γνωρίζοντας ότι λίγο καιρό έχει ακόμη, θέλει να καταστρέψει τα πάντα. Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή είναι μιά φυσική συνέπεια της αποστασίας ,της υποκρισίας και της αρνησίθεης κατάστασης του ανθρώπου.Τι άλλο θα περίμενε κανείς παρά καταστροφή μέσα σε οδύνη πολλή.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Ιούλιος 2007 01:32
Περισσότερα...
 
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ- ΑΦΡΙΚΗ
Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2007 01:35
xeria proseyxhs
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 31 Ιούλιος 2007 02:08
Περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2007 02:29
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
στο 16ο Πνευματικό Συνέδριο Νέων
στον Κάλαμο από 7 έως14 Ιουλίου 2007
με θέμα "΄Οντας συνεργοί Αυτού... "Β΄Κορινθίους ς΄1
01_02_6_web

 

 
Ανάμεσα σ’ ένα κόσμο παράφρονα, κυνικό, πολεμοχαρή και χυδαίο, σ’ ένα κόσμο χωρίς ιδανικά, χωρίς αρχές, σ’ ένα κόσμο νεκρό, καλούμαστε να πορευτούμε με σύνεση στο Θέλημά Του « όντας συνεργοί Του ».

Ελάτε κοντά μας. Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη, μέσα στο πανέμορφο δάσος, στον Κάλαμο, να περάσουμε μαζί λίγες μέρες γεμάτες χαρά, ανάπαυση, πνευματική συναναστροφή και αναζήτηση κοινωνίας αγάπης με τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Υιό του ζωντανού Θεού.

Επιμέλεια - Οργάνωση: ¨ Μ Α Ρ Α Ν Α Θ Α¨

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ

 

 

 

Σα. 7/7

 

« Συνεργοί στο θέλημά Του » Ιωάννης 6/ς΄ 40, 7/ζ΄ 17, Ματθ. 21/κα΄ 28-31, Α΄ Θεσσ. 4/δ΄ 3.

 

Εισηγητής: αδ. Βλάσης Κορωνιώτης

 

Κυ. 8/7

 

« Ανθρώπινο σώμα, πρότυπο συνεργασίας » Εφεσ. 4/δ΄ 13,16

 

Εισηγητής: αδ. Νέοι

 

Δε. 9/7

 

« Συνεργοί στην Αλήθεια, συνεργοί στη Βασιλεία Του »

Φιλημ. 24, Γ΄ Ιωάν. 8, Κολοσ. 4/δ΄ 11, Α΄Θεσσ. 3/γ΄ 2

 

Εισηγητής: αδ. Τηλέμαχος Χυτήρης

 

Τρ. 10/7

 

« Κατάλοιπα του παρελθόντος »

 

Εισηγητής: αδ. Παντελής Σιδηρόπουλος

 

Τε. 11/7

 

 

« Όροι και όρια συνεργασίας »

 

Εισηγητής: αδ. Παύλος Σωτηρόπουλος

 

Πε. 12/7

 

« Σκεύη τίμιας χρήσης ή μη; » Β΄ Τιμοθ. 2/β΄ 20-21

 

Εισηγητής: αδ. Βασίλης Βασιλειάδης

Πα. 13/7

 

« Στον νεαρό συνεργάτη » Β΄ Τιμοθ. 2/β΄ 22-23, 3/γ΄ 14

 

Εισηγητής: αδ. Νέοι

 

Σα. 14/7

 

« Συνεργασία για πνευματική διαδοχή » Β΄ Τιμοθ. 2/β΄ 2

 

Εισηγητής: αδ. Δημήτρης Κότσανης

 

 


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Προσέλευση: Σάββατο πρωί 7 Ιουλίου Αναχώρηση: Σάββατο απόγευμα 14 Ιουλίου

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Εγκαταστάσεις Κέντρου Νεότητας Καλάμου. Το Κέντρο βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής σε απόσταση 45χλμ. από το κέντρο της Αθήνας μετά το Καπανδρίτι.

ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    Ο Κάλαμος εξυπηρετείται από τα υπεραστικά λεωφορεία Αθηνών - Αγίων Αποστόλων με αφετηρία το πεδίον του Άρεως και στάση στις Κατασκηνώσεις της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Εάν χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο, από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας θα στρίψετε στη διασταύρωση προς Καπανδρίτι και θα συνεχίσετε προς Κάλαμο. Στη διασταύρωση πριν από την κωμόπολη κατευθύνεστε δεξιά προς αγίους Αποστόλους και μετά από λίγο στη διασταύρωση αριστερά προς αγ. Μαρίνα, θα συναντήσετε το τριώροφο κτίριο του Κέντρου Νεότητας.
ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗΘα πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα είδη καθαριότητας. Δύο σεντόνια, μαξιλαροθήκη, μαγιό, τα αθλητικά σας παπούτσια. Το μουσικό όργανο που ξέρετε να παίζετε και οπωσδήποτε την Αγία Γραφή σας.
ΔΙΑΜΟΝΗ Το Κέντρο διαθέτει δωμάτια με διώροφα κρεβάτια και νιπτήρα. Υπάρχουν ξεχωριστοί βοηθητικοί χώροι (Λουτρά, wc, νιπτήρες). Επίσης υπάρχει στη διάθεσή μας σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, αν είστε νέα ή νέος κάτω των 18 ετών, να έχετε μαζί σας γραπτή τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα σας, είναι απαραίτητη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑΓια την αντιμετώπιση των οικονομικών αναγκών της Συνάντησης η συμμετοχή μας ανέρχεται σε € 95.- το άτομο. Για άτομα της ίδιας οικογένειας η συμμετοχή είναι: α) 2 άτομα 180.- β) 3 άτομα 255.- γ) 4 άτομα 340.- Τα νήπια δωρεάν. Για παραμονή μέχρι 4 ημερών η ημερήσια συμμετοχή είναι € 12.- το άτομο. Υπεύθυνοι οικονόμοι είναι οι αδ. Τάκης Δρακόπουλος και Δημήτρης Κορωνιώτης. Σημείωση: Στην περίπτωση που το κόστος της συμμετοχής αποτελεί εμπόδιο για να έλθετε στην Πνευματική μας Συνάντηση, παρακαλούμε πολύ μη διστάσετε να το αναφέρετε στην υπεύθυνη και θα ξεπερασθεί διακριτικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΗ Συνάντησή μας έχει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι είναι αυτονόητη η προσοχή και η ευαισθησία στην συμπεριφορά όλων όσων συμμετέχουν. Τα λόγια μας ας είναι «αρτυμένα με αλάτι» και η εμφάνισή μας με «αιδώ και σωφροσύνη». Παρακαλούμε θερμά να αποφύγετε ενδυμασία (σορτς, κολάν, μπικίνι), καθώς και μέσα ψυχαγωγίας (κασέτες, cds) που δεν ταιριάζουν στο πνεύμα και το περιεχόμενο της Πνευματικής μας Συνάντησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  Ο χρόνος της Συνάντησης είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό, παρακαλούμε θερμά εκτιμείστε και εκμεταλλευτείτε τον. Η τήρηση του ωραρίου βασίζεται σε ελεύθερους συνειδητούς Χριστιανούς. Μη ξεχνάτε ο Θεός μας είναι Θεός τάξεως.

ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε απόλυτα το χώρο που μας φιλοξενεί. Προσοχή! Απαγορεύεται απόλυτα να ανάψετε φωτιά. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος πυρκαγιάς στο πευκοδάσος. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλαγή στη διαμόρφωση των χώρων του Κέντρου, πολύ δε περισσότερο ρύπανση ή καταστροφή κάποιου αντικειμένου. Διατηρείτε τους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής απόλυτα καθαρούς. Σεβαστείτε την ξένη περιουσία που η χρήση της πρόθυμα μας παραχωρήθηκε.

Πρωινή Συμμελέτη (προαιρετική) Χαρούμενο ξύπνημα  Πρωινό Πνευματική Ώρα  Ελεύθερος χρόνος

ΜΟΥΣΙΚΗ  Στην υμνωδία θα έχουμε την χαρά να μας συνοδεύει η ΜΑΡΑΝΑΤΗΑ BAND

ΕΞΟΔΟΣ Για κάθε σας έξοδο από τους χώρους του Κέντρου, παρακαλούμε πολύ να ενημερώνετε την Οργανωτική Επιτροπή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Για τις ελεύθερες ώρες καθώς και την βραδινή ποικίλη ώρα αρμόδιοι για εφέτος είναι η Κατερίνα Κορωνιώτη, η Γιαννούλα Γκορίτσα και η Ανθή Σωτηροπούλου. Παρακαλούμε συνεργασθείτε μαζί τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  Το τηλέφωνο του Κέντρου είναι 22950 80200. Λειτουργεί μόνο καρτοτηλέφωνο.

Προετοιμαστείτε με αγάπη για όλες τις δραστηριότητες της Πνευματικής μας Συνάντησης, μουσική, υμνωδία, ομαδικά παιχνίδια, σκετς, ομολογίες, σκέψεις και ό,τι άλλο ο Θεός βάλλει στην καρδιά σας. Σας παρακαλούμε θερμά να προσεύχεστε ο Κύριος να κάνει αισθητή τη γλυκιά Του παρουσία και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Εκείνος να προστατεύσει, να ευλογήσει, να ελέγξει, να συνετίσει, να φωτίσει, ν’ ανοίξει τις καρδιές μας ώστε να γνωρίσουμε το θέλημά Του. Αμήν!!

Ανάμεσα σ’ ένα κόσμο παράφρονα, κυνικό, πολεμοχαρή και χυδαίο, σ’ ένα κόσμο χωρίς ιδανικά, χωρίς αρχές, σ’ ένα κόσμο νεκρό, καλούμαστε να πορευτούμε με σύνεση στο Θέλημά Του « όντας συνεργοί Του ». λάτε κοντά μας. Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη, μέσα στο πανέμορφο δάσος, στον Κάλαμο, να περάσουμε μαζί λίγες μέρες γεμάτες χαρά, ανάπαυση, πνευματική συναναστροφή και αναζήτηση κοινωνίας αγάπης με τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Υιό του ζωντανού Θεού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Αύγουστος 2014 22:32
 
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2007
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2007 01:00

ierapost

26o ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

ΑΠΟ 22-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 

ΘΕΜΑ: «ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ –
ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΚΟΠΟ –
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»


Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2007 03:46
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 17 από 18
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB