cd  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 12:40
\
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 02:17
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΠΟΡΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 01:46


Οπως μεταδίδεται απο τον Barnabas Fund οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα καθώς οι τιμές διπλασιάζονται.

Οι διαμαρτυρίες στην Αίγυπτο έχουν παραλύσει την οικονομική ζωή της χώρας και καθώς το χάος βασιλεύει και οι πόροι συρρ
ικνώνονται, οι καυγάδες γενικεύονται και οι εξαθλιωμένοι Χριστιανοί δεν μπορούν να πουλούν τα είδη τους.


Η τιμή βασικών ειδών όπως το ρύζι, οι πατάτες και οι φακές, έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί από τότε που ξέσπασαν οι διαδηλώσεις πριν δυο βδομάδες.

απο Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 02:09
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΟΤΕΡΑ απο Barnavas Fund
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:37


Χριστιανοί κινδυνεύουν καθώς η αιγυπτιακή ασφάλεια καταρρέει.
Μερικές ειδήσεις
απο όσα Barnabas Fund www.barnabasfund.org μεταδίδει:

«Πότε θα έρθουν να μας σκοτώσουν, μπαμπά;» ρώτησαν τα παιδιά ενός Χριστιανού εργάτη στην Αίγυπτο.

Καθώς οι δυνάμεις της ασφάλειας αγνωνίζονται να αναχαιτίσουν τις ολοένα και πιο βίαιες συρράξεις μεταξύ των υποστηρικτών της κυβέρνησης και των αντι-κυβερνητικών διαδηλωτών, η χριστιανική κοινότητα αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη απειλή.

Δυο χριστιανικές οικογένειες δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις από Ισλαμιστές, οι οποίοι φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκαν την επικρατούσα κοσμοχαλασιά και την έλλειψη αστυνομικής προστασίας για να διαπράξουν το έγκλημα. Εντεκα Χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων παιδιών, σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση στην Επαρχία Μίνια στην Ανω Αίγυπτο την περασμένη Κυριακή. Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, άλλες χριστιανικές οικογένειες έχουν εγκαταλείψει τα κυρίως μουσουλμανικά χωριά στην περιοχή.

Πολλοί Χριστιανοί δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα καθώς τα αποθέματα συρρικνούνται και οι τιμές υψώνονται κατακόρυφα.

Οι Χριστιανοί ανησυχούν για την τώρινη αστάθεια και φοβούνται μήπως βυθιστεί σε κατάσταση ολοκληρωτικής αναρχίας στην οποία οι Χριστιανοί θα ήταν εξαιρετικά ευάλωτοι.

Καθώς οι αξιώσεις να φύγει ο Πρόεδρος Μπουμπάρακ γίνονται όλο και πιο εχθρικές, η θέση των Χριστιανών γίνεται όλο και πιο επισφαλής. Ανήσυχοι για την δυνατότητα ενός ισλαμικού πραξικοπήματος, οι περισσότεροι Χριστιανοί θέλουν να μείνει μέχρι να εξασφαλιστεί μια ασφαλής, δημοκρατική μετάθεση εξουσίας.

Αν και δεν είναι θρησκευτική επανάσταση, οι Μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές εκμεταλλεύονται την αντί- Μπουμπάρακ κίνημα για το δικό τους συμφέρον. Φέρεται ότι για να ενισχύσουν την εκστρατεία εναντίον του προέδρου, διανέμουν βοηθήματα, τρόφιμα, χρήματα και κουβέρτες, για να πείσουν τους ανθρώπους να ενωθούν με τις διαδηλώσεις.

Barnabas Fund 3.2.11

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 02:17
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ. Barnavas Fund μεταδίδει
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:27

 


Φτωχοί και ευάλωτοι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στερούνται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη

Καθώς η Αίγυπτος πέφτει σε όλο και βαθύτερη αναταραχή κατά την έβδομη μέρα διαδηλώσεων, οι Χριστιανοί της χώρας γίνονται θύματα του χάους καθώς τα μαγαζιά τους λεηλατούνται και αρχίζουν να εξαντλούνται τα αποθέματα.

Η πλειοψηφία των Αιγύπτιων Χριστιανών ήδη ζει κάτω από άθλιες συνθήκες και καθώς οι διαδηλώσεις παραλύουν την καθημερινή ζωή, ο αγώνας τους να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολος. Ενώ πολλά μαγαζιά δέχονται επιθέσεις και λεηλασίες, τα χριστιανικά μαγαζιά έχουν μπει ιδιαίτερα στο στόχαστρο.

Ολες οι χριστιανικές συνάξεις έχουν ματαιωθεί, και μερικοί εργάτες κοιμούνται στις εκκλησίες τους για να τις προστατέψουν. Οι πιστοί μένουν στα σπίτια τους, «προσεύχονται έντονα» και «εμπιστεύονται στον Θεό» μέσα στο χάος.

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου χρειάζονται την άμεση βοήθειά μας και πρέπει να προσευχόμαστε να μην πέσει η χώρα στα χέρια ενός αυστηρού Ισλαμικού καθεστώτος που θα καταπιέσει ακόμα πιο πολύ το λαό, και ιδιαίτερα τους χριστιανούς.

Το Barnabas Fund υποστηρίζει τους εκεί πιστούς με διάφορους τρόπους καθώς χρειάζονται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη.

BARNABAS FUND

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:54
 
H LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 12:57

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 12:08
Περισσότερα...
 
Η JULIE MASSINO ...LIVE IN ATHENS
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος 2010 16:35


H Logos Music και το Metropolis μας προσκάλεσαν στην παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου CD της Julie Massino που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου στο Metropolis live stage.

Απολαύσαμε live την εξαιρετική  φωνή της , μα πιο πολύ ακούσαμε τη φωνή της καρδιάς της , μιάς καρδιάς γεμάτης αγάπη και προσφορά για τα παιδιά της Αφρικής και το πρόγραμμα υποστήριξής  τους μέσω της διάθεσης όλων των εισπράξεων απο την πώληση του cd της!

Ξεχωρίζοντας σαν μια από τις σπουδαιότερες καθηγήτριες φωνητικής και τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες φωνές στην Ελλάδα, η Julie Massino, παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο CD της με τίτλο «What Christmas Means To Me», σε μια γιορτή που είχε σκοπό να προωθήσει και να ενισχύσει το πρόγραμμα ανάδοχης υποστήριξης παιδιών «Δράση Αγάπης» της AMG International.

Πόθος της καρδιάς της, πάντοτε, ήταν να ηχογραφήσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο χριστουγεννιάτικα τραγούδια... Γνωρίζοντας το πρόγραμμα «Δράση Αγάπης», ο πόθος της αυτός απέκτησε και νόημα καθώς όλα τα έσοδα του CD θα διατεθούν για  αυτόν τον σκοπό, εμπνευσμένο από το μήνυμα των Χριστουγέννων.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 12:09
 
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2010 00:21


Εκατοντάδες Ιρακινοί Χριστιανοί φεύγουν από τη Βαγδάτη και τη Μοσούλη καθώς δολοφόνοι βάζουν τις οικογένειές τους στο στόχαστρο στα σπίτια και τους τόπους εργασίας τους.

Ενα ηλικιωμένο ζευγάρι Χριστιανών με την κόρη τους ήταν τα τελευταία θύματα της αμείλικτης εκστρατείας εναντίον των πιστών της χώρας όταν σκοτώθηκαν στο σπίτι τους την Κυριακή το βράδυ (5 Δεκεμβρίου). Τέσσερις οπλοφόροι έκαμαν επιδρομή στο σπίτι τους στη Βαγδάτη και τους πυροβόλησαν κατ’επανάλειψη με πιστόλια με σιγαστήρα.

Τα θύματα, Χικμάτ και Σαμίρα Σαμμάκ – όπως πολλοί Ιρακινοί Χριστιανοί – είχαν φύγει από την πρωτεύουσα και είχαν εγκατασταθεί στο βορρά. Και να σκεφθούμε ότι είχαν επιστρέψει για λίγο στη Βαγδάτη για να οριστικοποιήσουν την πώληση του σπιτιού και των επίπλων τους.

Πριν 2 βδομάδες, Χριστιανοί αδελφοί, Σαάντ και Ραάντ Χαννάχ δολοφονήθηκαν στο συνεργείο αυτοκινήτων τους στη Μοσούλη. Το περιστατικό ακολούθησε τη δολοφονία δυο άλλων Χριστιανών από κακοποιούς που μπήκαν βίαια στο σπίτι τους στη Μοσούλη.

απο Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2010 01:48
Περισσότερα...
 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2010 01:47


Η Χριστιανική κίνηση AGAPE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Συνέδριο Ζευγαριών στην Κατερίνη απο 26 έως 28/11/2010.Τα επι μέρους θέματα που απασχόλησαν το Συνέδριο ήταν:
  • Η αντιμετώπιση της καθημερινότητας στο γάμο
  • Αδιέξοδες συμπεριφορές στο γάμο
  • Η ερωτική ζωή στο γάμο
  • Ο θεσμός του γάμου στην αγία γραφή
  • Ο διπλός σκοπός του γάμου: Ολοκλήρωση και ευτυχία
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 07 Δεκέμβριος 2010 01:56
Περισσότερα...
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ CD "ΧΑΡΗ & ΕΛΕΟΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦ.ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2010 20:33


Η "Logos-Music" και  ο Χριστόφορος Τσιτουρίδης  παρουσιάζουν  το νέο cd  με τίτλο "ΧΑΡΗ & ΕΛΕΟΣ " σε μιά οπτικο-ακουστική ζωντανή συναυλία το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στην αίθουσα "Απ. Παύλου " της Ελλην. Ευαγγελικής Εκκλησίας  στη Θεσσαλονίκη , οδός Π. Π Γερμανού 37.
Είσοδος ελεύθερη

 
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Δεκέμβριος 2010 03:04
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 17
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB