Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΕΙΔΗΣΕΙΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  31   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
20o Πνευματικό Συνέδριο Νέων-Μαρανάθα
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011 15:50

alt

Μείνατε εν εμοί, και εγώ εν υμίν. Καθώς το κλήμα δεν δύναται να φέρη καρπόν αφ' εαυτού, εάν δεν μείνη εν τη αμπέλω, ούτως ουδέ σεις, εάν δεν μείνητε εν εμοί. Εγώ είμαι η άμπελος, σεις τα κλήματα. Ο μένων εν εμοί και εγώ εν αυτώ, ούτος φέρει καρπόν πολύν, διότι χωρίς εμού δεν δύνασθε να κάμητε ουδέν...Εν τούτω δοξάζεται ο Πατήρ μου, εις το να φέρητε καρπόν πολύν· και ούτω θέλετε είσθαι μαθηταί μου.” Ιωάν. 15:4-8

Ναι θέλουμε να είμαστε μαθητές Του και αυτό γίνεται όταν τα λόγια του Χριστού μένουν μέσα μας. Το πνεύμα είναι εκείνο το οποίον ζωοποιεί! Οι λόγοι τους οποίους ο Χριστός λέγει σε μάς, είναι πνεύμα και ζωή . Όταν επιτρέψουμε στον Χριστό να ζει μέσα μας τότε μόνο ζούμε και μεις ! Έτσι παίρνουμε ζωή όταν ακούμε και πιστεύουμε στα λόγια Του. Αν πραγματικά Τον αγαπάμε τότε προσέχουμε τα λόγια και τις εντολές Του. Ο Χριστός είναι αίτιος σωτηρίας αιωνίου σε κάθε άνθρωπο που Τον πιστεύει. Η ζωή μαζί Του δεν έχει διαλείμματα, δεν έχει διακοπές ,δεν είναι πολυτέλεια . Είναι απαραίτητη ανάγκη η σύνδεση μαζί Του, γιατί αλλιώς δεν ζούμε... είναι σαν τη καρδιά που είναι ανάγκη να πάλλεται συνέχεια  και να δίνει έτσι το ζωογόνο αίμα στο σώμα.

Δεν έχουμε που αλλού να πάμε, λόγους ζωής αιωνίου έχεις Κύριε!

Ας το πούμε και μεις μαζί με τον Πέτρο σ' όλους γύρω μας !

Απο τις 27 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στη Κατασκήνωση Summer Fun στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας μετέχοντας στο 20ο Πνευματικό Συνέδριο Νέων-Μαρανάθα, όπου θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία να συμμεριστούμε τα λόγια ζωής , που χαρίζει σήμερα ο Χριστός σε όλους μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 16 Αύγουστος 2014 00:38
Περισσότερα...
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 21:24

Ιαπωνία 17.3.11
απο Barnabas Fund
www.barnabasfund.org/UK/News/Latest-emergencies/Christians-in-disaster-hit-Japan-appeal-for-prayer.html

Συνεργάτες μας στην Ιαπωνία κάνουν έκκληση για προσευχή καθώς η πληγείσα χώρα τους αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τη τριπλή συμφορά – σεισμό, τσουνάμι, πυρηνική κρίση.

Υπάρχουν πάνω από 300 εκκλησίες στην πληγείσα περιοχή. Πολλές έχουν χάσει εργάτες και μέλη. Πολλοί πιστοί αγνοούνται ακόμα, και κτίρια έχουν καταστραφεί.

Eνας Ιάπωνας εργάτης του ευαγγελίου που τώρα εργάζεται στη Σεντάι για να βοηθήσει τα θύματα, ήρθε σε επαφή μαζί μας την Τρίτη, ζητώντας προσευχή. Είπε: Προσευχηθείτε για τις εκκλησίες στη ΒΑ περιοχή. Πολλές εκκλησίες έχασαν τους εργάτες, τα μέλη και τις αίθουσές τους. Προσευχηθείτε να μείνουν δυνατοί στην πίστη του Χριστού ο οποίος καταλάγιασε τη θάλασσα. Αυτή η συμφορά μπορεί να γίνει μια ανοιχτή θύρα για το ευαγγέλιο. Θα διεξάγεται η διακονία αρωγής διαμέσου τοπικών εκκλησιών. Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Ευχαριστούμε πολύ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2011 21:50
Περισσότερα...
 
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘ'ΕΝΑ ΜΑΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 20:05
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2011 21:03
Περισσότερα...
 
Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΩΡΗ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 19:26
alt
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 20:37
 
ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 12:40
\
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 02:17
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΠΟΡΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 01:46


Οπως μεταδίδεται απο τον Barnabas Fund οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα καθώς οι τιμές διπλασιάζονται.

Οι διαμαρτυρίες στην Αίγυπτο έχουν παραλύσει την οικονομική ζωή της χώρας και καθώς το χάος βασιλεύει και οι πόροι συρρ
ικνώνονται, οι καυγάδες γενικεύονται και οι εξαθλιωμένοι Χριστιανοί δεν μπορούν να πουλούν τα είδη τους.


Η τιμή βασικών ειδών όπως το ρύζι, οι πατάτες και οι φακές, έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί από τότε που ξέσπασαν οι διαδηλώσεις πριν δυο βδομάδες.

απο Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 02:09
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΟΤΕΡΑ απο Barnavas Fund
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:37


Χριστιανοί κινδυνεύουν καθώς η αιγυπτιακή ασφάλεια καταρρέει.
Μερικές ειδήσεις
απο όσα Barnabas Fund www.barnabasfund.org μεταδίδει:

«Πότε θα έρθουν να μας σκοτώσουν, μπαμπά;» ρώτησαν τα παιδιά ενός Χριστιανού εργάτη στην Αίγυπτο.

Καθώς οι δυνάμεις της ασφάλειας αγνωνίζονται να αναχαιτίσουν τις ολοένα και πιο βίαιες συρράξεις μεταξύ των υποστηρικτών της κυβέρνησης και των αντι-κυβερνητικών διαδηλωτών, η χριστιανική κοινότητα αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη απειλή.

Δυο χριστιανικές οικογένειες δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις από Ισλαμιστές, οι οποίοι φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκαν την επικρατούσα κοσμοχαλασιά και την έλλειψη αστυνομικής προστασίας για να διαπράξουν το έγκλημα. Εντεκα Χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων παιδιών, σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση στην Επαρχία Μίνια στην Ανω Αίγυπτο την περασμένη Κυριακή. Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, άλλες χριστιανικές οικογένειες έχουν εγκαταλείψει τα κυρίως μουσουλμανικά χωριά στην περιοχή.

Πολλοί Χριστιανοί δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα καθώς τα αποθέματα συρρικνούνται και οι τιμές υψώνονται κατακόρυφα.

Οι Χριστιανοί ανησυχούν για την τώρινη αστάθεια και φοβούνται μήπως βυθιστεί σε κατάσταση ολοκληρωτικής αναρχίας στην οποία οι Χριστιανοί θα ήταν εξαιρετικά ευάλωτοι.

Καθώς οι αξιώσεις να φύγει ο Πρόεδρος Μπουμπάρακ γίνονται όλο και πιο εχθρικές, η θέση των Χριστιανών γίνεται όλο και πιο επισφαλής. Ανήσυχοι για την δυνατότητα ενός ισλαμικού πραξικοπήματος, οι περισσότεροι Χριστιανοί θέλουν να μείνει μέχρι να εξασφαλιστεί μια ασφαλής, δημοκρατική μετάθεση εξουσίας.

Αν και δεν είναι θρησκευτική επανάσταση, οι Μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές εκμεταλλεύονται την αντί- Μπουμπάρακ κίνημα για το δικό τους συμφέρον. Φέρεται ότι για να ενισχύσουν την εκστρατεία εναντίον του προέδρου, διανέμουν βοηθήματα, τρόφιμα, χρήματα και κουβέρτες, για να πείσουν τους ανθρώπους να ενωθούν με τις διαδηλώσεις.

Barnabas Fund 3.2.11

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 02:17
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ. Barnavas Fund μεταδίδει
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:27

 


Φτωχοί και ευάλωτοι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στερούνται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη

Καθώς η Αίγυπτος πέφτει σε όλο και βαθύτερη αναταραχή κατά την έβδομη μέρα διαδηλώσεων, οι Χριστιανοί της χώρας γίνονται θύματα του χάους καθώς τα μαγαζιά τους λεηλατούνται και αρχίζουν να εξαντλούνται τα αποθέματα.

Η πλειοψηφία των Αιγύπτιων Χριστιανών ήδη ζει κάτω από άθλιες συνθήκες και καθώς οι διαδηλώσεις παραλύουν την καθημερινή ζωή, ο αγώνας τους να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολος. Ενώ πολλά μαγαζιά δέχονται επιθέσεις και λεηλασίες, τα χριστιανικά μαγαζιά έχουν μπει ιδιαίτερα στο στόχαστρο.

Ολες οι χριστιανικές συνάξεις έχουν ματαιωθεί, και μερικοί εργάτες κοιμούνται στις εκκλησίες τους για να τις προστατέψουν. Οι πιστοί μένουν στα σπίτια τους, «προσεύχονται έντονα» και «εμπιστεύονται στον Θεό» μέσα στο χάος.

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου χρειάζονται την άμεση βοήθειά μας και πρέπει να προσευχόμαστε να μην πέσει η χώρα στα χέρια ενός αυστηρού Ισλαμικού καθεστώτος που θα καταπιέσει ακόμα πιο πολύ το λαό, και ιδιαίτερα τους χριστιανούς.

Το Barnabas Fund υποστηρίζει τους εκεί πιστούς με διάφορους τρόπους καθώς χρειάζονται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη.

BARNABAS FUND

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:54
 
H LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 12:57

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 12:08
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 18
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB