cd  ΓΕΓΟΝΟΤΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 20:55

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Συναθροίσατέ μοι τους οσίους μου, οίτινες έκαμον μετ' εμού συνθήκην επί θυσίας. Ψαλμ 50:5

Οσίους αγίους ονομάζει ο Θεός όσους έκαμον συνθήκην επι θυσίας,οχι βέβαια επι αιγών και προβάτων αλλά επι της πολυτίμου θυσίας του Αμνού του Θεού-του Υιού του Θεού ο οποίος σήκωσε τις αμαρτίες του κόσμου επι των ωμων Αυτού.
Ο Θεός μάλιστα δίνει εντολή "Συναθροισατέ μοι" ! ήτοι να συναθροίζονται μαζί όλοι οι λατρευοντες Αυτόν , να είναι ομοθυμαδόν εν ομονοία,να είναι ενωμένοι εις ένα σώμα,σ'ενα σύνολο ενιαίο,αχώριστο,να έχουν μιά καρδιά και ενα πνευμα !

Δεν μπορούμε ως ανθρωποι που εξαγορασθήκαμε με το αίμα του Χριστού και ετσι δεν ανήκουμε στον εαυτό μας ννα λατρευουμε τον Θεό οπου θέλει ο καθένας ή να τρέφεται με οτι τροφή θέλει ο καθένας ,ειτε να λατρευει τον Θεό μόνος του ο καθένας ,η με όσους επιθυμεί η σάρκα του αλλα με όσους εντέλεται το πνευμα της ενότητας εις Χριστόν Ιησού του Κυρίου των υπακουόντων εις Αυτόν.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Χριστός κατέστη αίτιος της σωτηρίας μας εφόσον Τον υπακούμε και συνεργούμε μαζί Του!

Φ.Σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 21:14
Περισσότερα...
 
ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δήλωσε ο Πάπας: ότι αισθάνομαι την ανάγκη να αναλάβω προσωπικά το βάρος και να ζητήσω συγχώρηση για όλο το κακό που προκλήθηκε…όσον αφορά τις κακοποιήσεις των παιδιών απο καθολικούς ιερείς..(πληροφ.απο ΤΑ ΝΕΑ)

Τ'ακούσαμε και απο τον προηγούμενo Πάπα τέτοιου είδους εκδόσεις συγχωροχαρτίου... Τώρα φαίνεται  σταμάτησε η καθολυκοποίηση με  τα ευπώλητα συγχωροχάρτια προς τους ιθαγενείς και πουλάει το δικό του συγχωροχάρτι προς τους καθολικά αφελείς.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 14:37
Περισσότερα...
 
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘ'ΕΝΑ ΜΑΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 20:05
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2011 21:03
Περισσότερα...
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
 
 
              Ειδωλατρεία, άκρατη εκμετάλλευση, μεσαιωνικός σκοταδισμός απο εκείνους που ονομάζονται ιεράρχες και πνευματικοί ταγοί...

Τι καλύτερη ευκαιρία τώρα που οι εισπράξεις έχουν μειωθεί; Δώσε κάτι στο παγκάρι   για χάρη της κάρας της αγια-Βαρβάρας, το λείψανο του οσίου Δαβίδ , την εικόνα της παναγίας τριχερούσας σε κόπια - (το πρωτότυπο φυλάσσεται στο άγιο όρος) - και πολλών άλλων.

Και όλα αυτά χαρακτηρίζονται ως μεγάλες προσφορές των μητροπολιτών προς το χριστεπώνυμο ποίμνιο!

Το τελευταίο καιρό σωρεία απο λείψανα, κάρες, εικόνες,  "τίμια ξύλα" περιφέρουν  οι ταγμένοι "ιεράρχες" σε Μητροπόλεις και τα εκθέτουν σε λαικό προσκύνημα .

βλέπετε άρθρο "το εμπόριο των λειψάνων"   ΒΗΜΑONLINE
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2011 23:28
Περισσότερα...
 
ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ;
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   


Εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά καλό θα είναι η ανθρωπότητα να μην επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί τους..."Η πραγματική πρόκληση είναι να βρούμε με τι μοιάζουν πραγματικά. Μπορεί να είναι για παράδειγμα απλώς μικρόβια ή σκουλήκια"! Αυτά είπε ο διάσημος αστροφυσικός Στηβεν Χόκινγκ στο "Discovery Channel"

Στο διάσημο αστροφυσικό... θα τολμούσαμε να πούμε , απλά τα παρακάτω :
Το μαθηματικό μυαλό του δεν μπορεί να αρκεσθεί στα γήινα σκουλήκια και μικρόβια που υπάρχουν άπειρα ,γύρω μας και μέσα μας; Γιατί άραγε ψάχνει στo σύμπαν εξωγήινα σκουλήκια; Αγωνίζεται επίμονα ψάχνοντας στ'άχυρα να βρεί τον πολυπόθητο ψύλλο !
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2011 20:32
Περισσότερα...
 
ΠΑΠΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 00:54
 

Η απάτη και τα δήθεν θαύματα τροφοδοτούν χρόνια τώρα τις μεγαλόσχημες Χριστεπώνυμες παγκόσμιες θρησκείες,σαν τον Καθολικισμό και την Ορθοδοξία και είναι τόσο κραυγαλέες που προκαλούν το γέλιο αλλά και την θλίψη για το κατάντημα του ανθρωπάρεσκου ψευδεπίγραφου κατασκευάσματος.

'Ολοι θυμόμαστε τις κραυγές του όχλου «Santo Subito», «Αγιος Τώρα!» στην πλατεία του Αγ Πέτρου στην κηδεία του πάπα Ιωάννη Παύλου.

Τώρα παρουσιάζονται προβλήματα στη διαδικασία της ανακήρυξης του Ιωάννη Παύλου του Β΄ σε άγιο, καθώς η μοναχή Μαρί Σιμόν Πιερ, την οποία υποστηρίζουν ότι είχε θεραπεύσει ο Πάπας με θαύμα από τη νόσο του Πάρκινσον , καθώς  δηλώσεις γιατρών που την είχαν εξετάσει, ανέφεραν, ότι έπασχε από άλλο νόσημα. Ας σημειωθεί ότι ο Πάπας,  έπασχε επίσης από Πάρκινσον...

Δηλαδή ο Πάπας είχε πάρκινσον και ενώ δεν μπορούσε να κάνει τον εαυτό του καλά ,έκανε  την  μοναχή καλά...

Μωραίνει Κύριος...
"η μωρία των αφρόνων είναι αποπλάνηση" Παροιμίες 14:8

πληροφορία απο εφημ Kαθημερινή www.kathimerini.gr/κόσμος

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 02:54
 
"ΑΓΙΟ" ΣΚΟΤΑΔΙ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   



Ο φακός συνέλαβε μάχη ορθοδόξων και αρμενίων μοναχών μέσα στο ναό στην Ιερουσαλήμ όπου όλοι αυτοί κόβονται περι του αγίου φωτός

Λύκοι βαρείς που δεν φείδονται των προβάτων...εσκοτισμένοι την διάνοια !

Με αφορμή την διαχρονική απάτη του δήθεν αγίου φωτός στα Ιεροσόλυμα θυμίζουμε  ένα γεγονός που έγινε λίγο καιρό πριν στο ίδιο χώρο με τους ίδιους πρωταγωνιστές. 
 
Φανερά παραδείγματα σφετεριστών και βαρέων λύκων  που λυμαίνονται τα πάντα.
 
Άγιο ξύλο  απο αγίους μοναχούς,  με άγιες προθέσεις, για  άγια δικαιώματα και άγιες πρωτακαθεδρίες. Άγιοι θησαυροί, άγια είδωλα, άγια λεφτά , με άγιους διαχειριστές και άγιους χορηγούς. 
 
     
Άγια φούσκα που έχει μέσα μπόλικο άγιο αέρα. Όπως και να τον λένε, ορθόδοξο ή αρμένικο , αέρας είναι και μάλιστα κοπανιστός !
 
 
H ισραηλινή αστυνομία,  στην αναφορά της σημείωνε ότι οι Ελληνορθόδοξοι και οι Αρμένιοι μοναχοί αντάλλαξαν γρονθοκοπήματα και κλοτσιές και δύο μοναχοί από κάθε πλευρά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.
 
"Κατά τη συμπλοκή σκίστηκαν υφασμάτινα παραπετάσματα και ρίχτηκαν κάτω μανουάλια και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία του Ναού της Αναστάσεως... "
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 02 Μάιος 2013 13:31
 
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
$(function() { $(".arthemia-carousel").jCarouselLite({ btnNext: ".next", btnPrev: ".prev", hoverPause:true, vertical:true, visible: 1, auto:5000, speed:1000 }); });
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 16 Αύγουστος 2014 00:59
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ:Κορίτσι με μισό εγκέφαλο προκαλεί προβληματισμό για τις εκτρώσεις ως μέσο ευγονικής
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2009 20:26


Γερμανία: εγκέφαλος κοριτσιού ανάβει πάλι συζητήσεις

Γιατροί έμειναν κατάπληκτοι για το πώς ο υπόλοιπος έγκέφαλος της δεκάχρονης Γερμανοπούλας έχει ανασυνδεθεί (rewired) ώστε να μπορεί να λειτουργεί σχεδόν φυσιολογικά. Το υπάρχον ημισφαίριό της έχει ακόμα προσαρμοστεί για να δημιουργήσει σχεδόν πλήρη όραση, παρόλο το γεγονός ότι έχει μόνο ένα καλό μάτι. Η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου της και το μάτι της σταμάτησαν να λειτουργούν κατά την έβδομη βδομάδα κύησης. Καθώς το υπερηχογράφημα μήτρας χρησιμοποιείται ολοένα και πιο συχνά για να εντοπίσει και να αποβάλει μωρά με αναπηρίες, οι υποστηρικτές ζωής εξοργίζονται γιατί η έκτρωση έχει γίνει πια εργαλείο ευγονικής.

EVANGELICALS NOW: SEPTEMBER 2009  


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 13:59
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB