cd  ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Ευχές των θρησκόληπτων
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 23:18

Όταν ειναι κατι πολύ μακρινό έως ανεφικτο να γίνει, τότε λεμε..."καλά Χριστούγεννα"!

Γι'αυτο όσοι το λένε, το μόνο που διακηρυσσουν ειναι, ότι ποτέ δεν θα γεννηθεί εν πνευματι ο Χριστός εντός τους!
φ.σ
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ΟΧΙ ΘΕΟΥΓΕΝΝΑ Η΄ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ-ΟΥΓΕΝΝΑ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 23:05

Χριστούγεννα σημαίνει για τους πνευματικά γεννημένους εν Χριστώ ότι γεννήθηκε ο Χριστός, όχι βεβαίως θεούγεννα ή θεανθρωπούγεννα που εννοούν οι τριθειστές κρυπτορθόδοξοι αυτομεταρρυθμιζόμενοι !

Ο Χριστός γεννήθηκε ,όχι ο Θεός που λένε οι συνμαρτυρώσες θρησκείες των ανθρώπων. Δεν μπορεί να λέει κανένας αυτόκλητος πάστορας ή παπάς ή καρδινάλιος ότι ο ίδιος ο Θεός ήλθε και γεννήθηκε στη γη μας.

Τα Χριστούγεννα νομίζονται δυστυχώς ως Θεούγεννα απο τους μη εννοούντας το Ευαγγέλιο...επειδή η διαδογματική εθελοθρησκευτική διαστρωμάτωση ορίζει τον Χριστό ώς τον Θεό που ήλθε στη γη και όχι ως τον Υιό του θεού που ήλθε ως άνθρωπος!
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 01 Ιανουάριος 2019 16:11
Περισσότερα...
 
Θρησκόληπτες γλυκαντικές ...
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 22:52

Ο παπά-κουραμπιές με τον πάστωρο-μελομακάρονο ερίζουν εκ της υπερηφανείας τους και εν τέλει αλληλοτρώγονται και αφανίζονται

Οι θρησκείες-δόγματα των ανθρώπων είναι οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες της γης με τις οποίες παρασκευαζονται τα γλυκά που βλάπτουν τους ανθρώπους και τα οποία ερίζουν στο ποιο είναι είναι το πλέον δελεαστικό ,το πλέον καταναλώσιμο και το πλέον ευπώλητο ..

Ο Χριστός δεν είπε στους πιστούς μαθητές Του , ότι είναι το μέλι της γης... αλλά τους είπε " σεις είσθε το αλάτι της γης" !
Το αλάτι της γης είναι μόνο οι χρήσιμοι- χρηστοί του Χριστού,οι πιστοί εργάτες δικαιοσύνης που δεν ερίζουν μεταξύ τους,αλλά αγαπούν τους συνανθρώπους τους με το να τους υπηρετούν πράττοντες πάντοτε το αληθινά υγιές,το αληθινά ωραίο -νόστιμο και το αληθινά ωφέλιμο!

"όλος ο νόμος εις ένα λόγον συμπληρούται, εις τον, Θέλεις αγαπά τον πλησίον σου ως σεαυτόν. Εάν όμως δάκνητε και κατατρώγητε αλλήλους, προσέχετε μη υπ' αλλήλων αφανισθήτε." Γαλ.5,14-15

φ.σ

 
Η ΚΑΛΙΕΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΕΛΑΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 23:08
Καλιελαία είναι ο εν πνευματι λαός Ισραήλ και αυτός ο εν πνευματι λαός έχει ένα καυχημα μοναδικό ότι Εχει ΕΝΑ Θεό ,τον Θεό του Αβραάμ ,του Ισαάκ αλλά και τον Θεό και Πατέρα του Χριστού !

Όσοι εθνικοί έχουν ως καυχημα μιά θρησκεία που έχει ενα τριαδικό θεό ή τρεις θεούς...αυτοί παραμένουν αγριελαία διότι δεν έχουν καμία σχέση με την ρίζα της καλιελαίας...
φ.σ
 

Καλιελαία είναι ο εν πνευματι λαός Ισραήλ και αυτός ο εν πνευματι λαός έχει ένα καυχημα μοναδικό ότι Εχει ΕΝΑ Θεό ,τον Θεό του Αβραάμ ,του Ισαάκ αλλά και τον Θεό και Πατέρα του Χριστού !

Όσοι εθνικοί έχουν ως καυχημα μιά θρησκεία που έχει ενα τριαδικό θεό ή τρεις θεούς...αυτοί παραμένουν αγριελαία διότι δεν έχουν καμία σχέση με την ρίζα της καλιελαίας καθόσον δεν συγκοινωνούν εις το καυχημα του λαού Ισραήλ που είναι η ανέκαθεν πίστη σε ένα και Μοναδικό Θεό και βέβαια δεν μπορεί να είναι κλάδοι μπολιασμένοι αφούν διατηρούν την τριαδοθεία των εθνών!

Προβλέπεται και ισχύει το γεγραμμένο ...ότι πάσα φυτεία που δεν εφύτεψε ο Θεός θέλει εκριζωθεί. 
Όσοι λοιπόν εμμένουν και μάλιστα κηρυττουν τριαδοθε-ί-α των εθνών θέτους εαυτούς εκτός του εν Πνευματι λαού Ισραήλ και λογίζονται ως εθνικοί οι μη γνωρίζοντες αλλά και μη υπακούοντες τον Θεό του Πνευματικού Ισραήλ!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2022 15:27
 
ΠΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ !
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 22:53
Ο Χριστός είναι ο γιατρός που γράφει την συνταγή σωτηρίας του ασθενούς και κείνος τρέχει αγοράζει το φάρμακο και αντι να το λαμβάνει καθημερινά... αρκείται στο να διαβάζει μόνο τις οδηγίες του φαρμάκου!

Αυτή είναι η κλινική εικόνα του βαριά αρρώστου θρησκευομενου ανθρώπου που δεν υπακούει στις εντολές του Χριστού!
φ.σ
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 23:24
Περισσότερα...
 
ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 15:59
 

Χρειάζεται να πούμε μερικά πράγματα για την ονομασία "Χριστιανός", ποιοί ήταν αυτοί που πρωτοονομάσθηκαν έτσι ...και ποιοί σήμερα δικαιούνται να φέρουν αυτό το όνομα και ποιοί όχι.

Η ονομασία Χριστιανός αφορούσε μόνο τους μαθητές του Χριστού και αυτό έγινε για πρώτη φορά στην Αντόχεια. Το διαβάζουμε στις πράξεις των Αποστόλων κεφ 11,εδ.26 που λέγει το εξής: "και πρώτον εν Αντιοχεία ωνομάσθησαν οι μαθηταί Χριστιανοί"

Στην Αντιόχεια τότε δεν υπήρχε ούτε τριαδικός θεός ούτε καμία τριαδοθεία στην πίστη των μαθητών...
Ονομάσθηκαν Χριστιανοί οι μαθητές του Χριστού , οι οποίοι βεβαίως δεν πίστευαν σε ανύπαρκτες έννοιες που ήλθαν μετά την κοίμηση των Αποστόλων... όταν οι λύκοι οι βαρείς ήλθαν και αλλοίωσαν την πίστη την αγία την άπαξ παραδοθείσα στους αγίους δηλ.στους μαθητές- Αποστόλους του Χριστού.

Μόνο υπακούοντες ως πιστοί μαθητές-πιστοί υπηρέτες-πιστοί διάκονοι Αληθείας λαμβάνουμε την τιμή να ονομαζόμαστε και μεις Χριστιανοί...και φέροντες άξια το όνομα του Χριστού ,ως εκτελεστές του λόγου Του εισερχόμεθα στην Εκκλησία του Χριστού και εμείς οι μεταγενέστεροι!

Συνεπώς για τους Χριστιανούς ο Θεός είναι ο Θεός και Πατήρ του Ιησού Χριστού ,ο οποίος βεβαίως δεν είναι τριαδικός αλλά ο Μοναδικός Θεός,ο Υψιστος !

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 09:53
 
Τι είναι η Χάρη του Θεού;
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 15:36
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

Η ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΠΑΚΟΗΣ, ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ!
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 16:18
 
ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 15:03
 

" Επειδή, αν και υπάρχουν οι λεγόμενοι θεοί, είτε στον ουρανό είτε επάνω στη γη· (καθώς και υπάρχουν πολλοί θεοί, και πολλοί κύριοι)· 6 αλλά, σε μας [υπάρχει] ένας Θεός, ο Πατέρας, από τον οποίο [προέρχονται] τα πάντα, κι εμείς σ' αυτόν· και ένας Κύριος, ο Ιησούς Χριστός, διαμέσου τού οποίου [έγιναν] τα πάντα, κι εμείς διαμέσου αυτού. 
7 Αλλά, δεν [υπάρχει] σε όλους [αυτή] η γνώση..."·A΄Κορινθ. 8,6-7

Αυτή είναι η μονοθειστική πίστη των Χριστιανών περι της οποίας ομιλεί ο Απ.Παυλος , η οποία βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την τριαδοθεική πίστη των εθνών που σήμερα κηρύττεται παγκοσμίως ...

Για του αληθινούς Χριστιανούς τότε στην αρχαία Κόρινθο αλλά και για μας σήμερα υπάρχουν Δύο ξεχωριστά θεία Πρόσωπα τα οποία γνωρίζουμε και στα οποία πιστευουμε. 

Ενας μόνο Θεός ο Πατήρ του Ιησού Χριστού και ένας Κύριος ο Ιησούς Χριστός ο Υιός του Θεού! Τρίτο θείο πρόσωπο δεν υπάρχει για τους αληθινούς Χριστιανούς πιστούς.

φ.σ

 
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΑΣΣΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 21 Μάιος 2017 22:13
Απο του πάπα ή παπά το ράσσο κρέμμονται είδωλα, αγαλματίδια,ειδώλια,εικονίδια...Αν του πάρουμε αυτά τα κρεμαστάρια τότε ο παπάς η πάπας μεταρρυθμίζεται σε αιδεσιμώτατο...Τότε συμβαίνει άλλαξε ο παπάς και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Αλλάζει ρούχα ο πάπας,όχι τη γνώμη του ή τη δόξα του κόσμου που είναι η εθνοτριαδική του αυθεντία!

Μεταρρυθμίζεται εξωτερικά αλλά δεν μεταστρέφεται εσωτερικά δηλ. δεν μετανοεί για την αστοχία περι την πίστη την αγία του Χριστού, αλλά αρέσκεται να αυτομεταρρυθμίζεται εκσυγχρονιστικά κρατώντας πάντοτε το σκήπτρο της αμετανοησίας που είναι η κοινή εθελοθρησκευτική πίστη των ανθρώπων.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 21 Μάιος 2017 22:46
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 6
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB