Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1  4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31     

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΤΡΕΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 22:12

Άγιος Διοτρεφής έρχεται... στην Εκκλησία έρχεται ...και τους αδελφούς δεν καταδέχεται ...Εκβάλει δε απο την Εκκλησία... η αρχό,η αρχόντισσα θρησκεία!
Άγιος Τριο-τρεφής έρχεται... απο τη, τη Καππαδοκία έρχεται... και με την τριάδα ανατρέφεται... τους  αιρετικούς αποστρέφεται... γιατί πρέπει η Αλήθεια στη θρησκεία  να απαγορεύεται...

Ας αφήσουν την καραμελωμένη αγάπη και τα πλαστικά λουλούδια, όλοι αυτό το σύμμεικτο πλήθος θρησκευτικού οπορτουνισμού που συντρέχει με αρχηγούς τους διαχρονικούς Διοτρεφήδες που έχουν ως ποιμένες, κάποιους  πνευματικά ανειδίκευτους αυτοδιοριζόμε- νους ιερείς που προεξέχον καθήκον θρησκευτικής εμπάθειας έχουν να σβήνουν το Πνεύμα στην Εκκλησία αποκόπτοντας και αφορίζοντας και διώχνοντας ως αιρετικούς και αποσυναγώγους όλους όσους έχουν την παρρησία της ελευθερίας του πνεύματος της Αληθείας δηλ.να διώχνουν όσους σκέφτονται και πιστεύουν διαφορετικά απο τα συνοδικά τους κατεξουσιαστικά  καταστατικά.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:06
Περισσότερα...
 
ΠΩΣ ΜΕΤΕΒΗΜΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ;ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
"Ημείς εξεύρομεν ότι μετέβημεν εκ του θανάτου εις την ζωήν,διότι αγαπώμεν τους αδελφούς,όστις δεν αγαπά τον αδελφόν μένει εν τω θανάτω."

Εάν λειτουργούμε εν αγάπη είμαστε ζώντες στα μάτια του Θεού, υπάρχουμε ως λειτουργοί ιερείς Του και με αυτή την έννοια έχουμε μεταβεί απο την κατάσταση του θανάτου εις την κατάσταση της ζωής πάντοτε στα μάτια του Θεού που βλέπει και λογαριάζει ποιός είναι ο ποιών το θέλημά Του και ποιός είναι μη ποιών το θέλημά Του.

Αν δεν αγαπούμε πάντοτε εν έργω και αληθεία,τότε αγαπούμε μόνο συναισθηματικά(μόνο τους αγαπώντες ημάς) με συνέπεια να μένουμε στην προτέρα κατάσταση του θανάτου δηλ δεν μας θεωρεί ο Θεός ως ζώντες ως έχοντες δηλ την ευαρέσκειά Του ,την Χάρη Του άρα και την μέλλουσα μισθαποδοσία εν ουρανοίς που την υπόσχεται μόνο στους εργαζόμενους κατά το θέλημά Του.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 21:08
Περισσότερα...
 
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ !
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Πως εννοούμε το "όλοι είμαστε οι άλλοι" αφού αν είμαστε Χριστιανοί, γεννηθέντες εκ του πνεύματος του Θεού και όχι γεννηθέντες εκ των θρησκειών, τότε δεν πρέπει να είμαστε σαν τους άλλους, τους Γάλλους, Άγγλους, Πορτογάλλους, γενικά τους Έλληνες, τους εθνικούς όλους...

Αν ταυτιζόμαστε με τους άλλους τότε δεν είμαστε εμείς...Και αν δεν είμαστε εμείς τότε τι είμαστε παρά σώματα νεκρά...άνευ Πνεύματος Χριστού που είναι το μόνο που κάνει τη διαφορά μεταξύ ζώντων και νεκρών! 

Όλος ο κόσμος θρησκευεται και μάλιστα οι Γάλλοι θρησκευόμενοι έχουν Κυρία αντί για Κύριο, και μ'αυτή την έννοια οι έλληνες θρησκευτικοί δούλοι δικαιολογημένα συνασπίζο- νται διότι έχουν την ίδια κυρία...εκείνοι ως παναγία των Παρισίων κοινώς Νοτρ ντάμ-(η κυρία τους)! και οι κατοικούντες την ελληνική επικράτεια "η παναγιά μαζί τους" η μεγαλόχαρη,η παντάνασσα, ή πλατυτέρα των ουρανών κλπ...
Μήπως πρέπει να πούμε "είμαστε όλοι αμαρτωλοί" και αυτό εν θλίψει και μετανοία καρδιάς και όχι εν καυχήσει γιατί αυτό σημαίνει είμαστε όλοι Γάλλοι,είμαστε όλοι Σαρλί Εμπντό...δηλαδή είμαστε όλοι θρησκευόμενοι με θεό-είδωλο τον χωμάτινο εαυτό μας και με λατρευτική εικόνα την κοινή πατρίδα μας την επίγεια.

φ.σ


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:16
Περισσότερα...
 
ΝΕΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Μόνο ο Θεός μπορεί να σου δώσει ένα νέο όνομά δικό σου,κατάδικό σου,που δεν θα ανήκει σε άλλον,που θα σε προσδιορίζει ως νέο αιώνια μοναδικό άνθρωπο.

Η φράση σε β΄πρόσωπο είναι για κάθε ακούοντα την πηγή της σοφίας Θεού που αποκαλύφθηκε δια του Χριστού στους ανθρώπους.

Όλα τα ονόματα των τεθνεώτων είναι τραγικά ίδια και δούλα αμνημόνευτα καθόσον εφήμερα και πλησίον αφανισμού. Κανένας δεν θα υπάρχει για να θυμάται έκαστος τον άλλον,όσο κι αν οι εφήμεροι εφημέριοι αυτού του κόσμου των νεκρών προσπαθούν με κόλυβα και μνημόσυνα να εκβιάσουν μιά μνήμη που δεν υπάρχει...

Όμως ο Θεός δεν απολύει δικαίους και αδίκους,ενάρετους και ανήθικους αλλά Είναι εκείνος Δίκαιος και καταγράφει το πνεύμα(πνευματική υπόσταση) κάθε ανθρώπου που έζησε επι της γης. Ματαιότητα είναι οι άνθρωποι να επιζητούν την ανταμοιβή των αρετών (αν τις έπραξαν) απο την εφήμερη κοινή ανθρώπινη μνήμη...όμως τίποτα που αγιάζει ο Θεός δεν πάει χαμένο ...διότι έχει ορίσει ημέρα ανταμοιβής  του δικαίου ανθρώπου δια της αναστάσεως προς ζωή αιώνια  και επίσης ημέρα ανταμοιβής θανάτου αιωνίου δια κάθε  αμετανόητο άνθρωπο.

φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 22:30
Περισσότερα...
 
Αγάπης πλοίο δώστε σήμερον στους πνιγόμενους!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 23:47


"Αγάπη πλείω δος" ζητούσαν κάποιοι απο τον Θεό και κάποιοι νόμιζαν ότι ζητούσαν πλοίο απο το Θεό ...και όμως στο τραγικό σήμερα η γλώσσα η λανθάνουσα κραυγάζει για την αλήθεια...Ναί ένα πλοίο αγάπης και συμπόνοιας μας έδωσε ο Θεός και μεις το 'χουμε δεμένο ...γιατί είμαστε για δέσιμο ...μιά πέτρα στο λαιμό για να φουντάρουμε όταν εμποδίζουμε τα μικρά παιδιά να ανέβουν τη σκάλα του πλοίου της ευδαιμονίας μας...

Κάποιοι πνίγονται δίπλα μας και μεις πάνω στο πλοίο της εαυτοαγάπης πετάμε λουλούδια στους πνιγμένους αντί να τους σώζουμε ...είμαστε στον εξώστη του πλοίου μας και πετάμε νεκρογαρύφαλα στα επιπλέοντα πτώματα κάποιων που δεν ευδόκησαν ποτέ να γίνουν ευτυχείς εταίροι της φιλαυτίας μας αλλά δυστυχείς παράταιροι της φιλοτομαρικής ασπλαχνίας μας.

Τα πλοία μας τα ναυλώνουμε μόνο για για μπίζνες κρουαζιέρες των δούλων εαυτών μας και για αυτό τα δουλεμπορικά του θανάτου ανταποκρίνονται πλήρως ... στο εταιρικό μας νηολόγιο επίσημων και ανεπίσημων σκαφών εμπορικής δουλεμπορίας!

Τα πλοία μας δεν είναι για να πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας αλλά για να διαπλέουμε τα πελάγη δυστυχίας ώστε να να σώζουμε ψυχές εκ θανάτου.Το πλοίο είναι η προέκταση του χεριού μας...όσα είναι εν τω χειρί σου λοστρόμε και αξιωματικέ της γέφυρας.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 15:29
Περισσότερα...
 
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 22:48
Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν σκέπτονται την ύπαρξη του θανάτου.Αυτό δεν σημαίνει ότι αναιρείται η ύπαρξή του με την δική μας στρατηγική περί αποστροφής της θεωρίας του και εξωβελισμό της έλευσής του στη σκέψη μας. Είναι μιά σκόπιμη απατηλή φυγή απο την πραγματικότητα η τεχνιτή αφαίρεση της έννοιας του θανάτου...

Σημασία όμως έχει να βρούμε ποιός είναι Εκείνος που σώζει απο τον θάνατο και είναι βέβαια ο ορισμένος απο τον Θεό Σωτήρας του κόσμου, ο Χριστός  που είπε "Εγώ είμαι η Αλήθεια, η Ανάσταση και η Ζωή"! Αυτά είναι τα 3 βήματα της σωτηρίας που πρέπει να ακολουθήσουμε και μας τα προσφέρει ο Θεός δια του Υιού Του δια να αποκτήσουμε ζωή...

Προσέχουμε ότι η ζωή είναι το τελευταίο βήμα...έπεται των δύο άλλων που είναι η βιωμένη μας υπακοή στην Αλήθεια του Χριστού και η ημέρα της Ανάστασής μας απο τους νεκρούς ! 

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 23:02
Περισσότερα...
 
ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΣ ΟΔΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Ο Θεός ως Αγαθός Επουράνιος  Πατέρας είχε προβλέψει οδό Σωτηρίας πριν γεννηθούμε...
Ένα Αρνίο εσφαγμένο προ καταβολής του κόσμου και υπέρ της ζωής του κόσμου!...για να μη απωλεσθεί πας ο πιστεύων εις τον Χριστόν τον Υιό Του, αλλά να έχει ζωή αιώνια(Δικαίωμα Ανάστασης προς ζωή) μαζί με τον Υιό Του!

Όταν σκέπτομαι ότι ο Θεός είχε προβλέψει για μένα θαυμαστή διέξοδο λύτρωσης πριν ακόμη γεννηθώ, τότε εννοώ πόσο Αγαθός Πατέρας είναι και πόση αγάπη έχει για το κάθε δημιούργημά του που θα έβλεπε το φως της ζωής. Δεν με είδες Πατέρα μου και Θεέ μου ως αριθμό αναλώσιμο επι της γης αλλά ως άνθρωπο που έπλασε η προσωπική Σου αγάπη!

Δέος με τη σκέψη ότι για κάθε ένα μωράκι που έρχεται στο κόσμο...το κλάμα της ύπαρξής του, το ακούς πρώτα Εσύ;

Έγεινες Πατέρας όλων των ανθρώπων, γιατί Εσύ δίνεις τη ζωή σε όλους απλόχερα, γενναιόδωρα σε κάθε άνθρωπο επι της γης, αλλά το συγκλονιστικό υπέρτατο πρόβλεψες μέσω του Υιού Σου να σωθούμε αιωνίως σε μιά άλλη νέα γη ,σε ένα άλλο νέο ουρανό όπου κατοικεί η δικαιοσύνη Σου! Όλα τα πρόβλεψες Εσύ, ο Αγαθός Πατήρ, ο Θεός των οικτιρμών, μέσα στην έμπνευσή Σου ήταν το άπειρο έλεος Σου για μας ...τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Δαβίδ λέγει ότι το έλεός Σου είναι καλύτερο και απο τη ζωή!
φ.σ
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 10:10
Περισσότερα...
 
ΒΑΡΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 11 Αύγουστος 2015 22:02

ΤΟΝ ΝΟΥ μας μπορεί να τον φαντασθούμε σαν το νερό μιας λίμνης ... που επιτρέπει να διαπερνά ότι είναι βαρύτερο απο αυτό. Δεν πληγώνεται το νερό, γιατί δεν αντιστέκεται, δεν αντιτίθεται...ευνόητο ότι ο αέρας ή όλα τα ελαφριά σαν τον αέρα αντικείμενα δεν έχουν βαρύτητα για να εισέλθουν μέσα στο νερό.

Εδώ τίθεται κατ αρχήν η πρώτη νοηματική πρέκταση:  είναι ανάγκη να διατηρούμε το ειδικό πνευματικό βάρος ώστε κάθε τι ελαφρύτερο να μη μπορεί να εισέλθει.... Γι αυτό πρέπει να μη αντιδρούμε σε σκέψεις , ιδέες με αξιακή βαρύτητα καθόσον αυτά μόνο μπορούν να αποτελέσουν , να στοιχειοθετήσουν το βάθος της σκέψης ,της νόησής μας.

Έτσι πλουτίζει ο βυθός της σκέψης μας, έτσι αποκτά ενεργειακό περιεχόμενο η νόησή μας, με αυτό τον τρόπο αποκτούμε βαθειά κρτική σκέψη δηλαδή εμβαθύνουμε....όταν δεν αντιδρούμε, δεν αντιτιθέμεθα, δεν εμποδίζουμε την είσοδο της σοφίας που διευκολύνεται δια των ανοικτών αισθητηρίων μας.

φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 00:58
Περισσότερα...
 
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 00:27
Μας βρήκες παραπεταμένους στην άκρη του δρόμου, ανήμπορους, εγκαταλελειμέ- νους, άρρω-στους, καταθλιμμέ- νους, και ήλθες κοντά μας και έσκυψες και μας έδωσες το χέρι Σου και μας είπες στον καθένα μας: Έλα σε σηκώνω,σε ανορθώνω...αν θέλεις μπορείς να με εμπιστευθείς και να με ακολουθήσεις και  δεν θα είσαι πια δούλος χαντακωμένος,αλλά θα σε ελευθερώσω Εγώ απο τα δεσμά της ανελεύθερης ζωής που σε καταπίνει.

 Έλα όπως είσαι...το μόνο που σου ζητάω να πιάσεις το χέρι Μου και να Με αφήσεις να σε σώσω από την εν τάφω ζωή σου και να σου δώσω την ελευθερία που τόσο έχεις ανάγκη. Δεν σου ζητάω τίποτα άλλο,ούτε μετάνοιες,ούτε προσευχές,ούτε γονατίσματα,νηστείες,ασκητικές ασκήσεις , αυτομαστιγώσεις και υποσχέσεις αγιοφροσύνης...
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 01:28
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 26
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB