cd  ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ !
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΜΑΪΟΣ  2021   

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ !
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Είμαστε όλοι Αγαρ-ηνοί λένε όλοι οι δούλοι της διεθνούς του Θρησκευτισμού!Ναι μη παραξενεύεται κανείς... όλοι οι θρησκευτάνθρωποι του κάτω κόσμου,της κάτω Ιερουσαλήμ είναι παιδιά της Άγαρ δηλαδή της ανθρώπινης θρησκευτικής επιλογής και δεν είναι κληρονόμοι της ελευθέρας που είναι τα πραγματικά τέκνα της πίστεως.

Ο Θεός εκδιώκει κάθε ανθρώπινη θρησκευτική επιλογή-δεν κληρονομεί η δούλη μετά της ελευθέρας ... της πιστής γυναίκας του Αβραάμ. Ο κατά πνεύμα αληθείας Χριστιανισμός δεν ήταν ποτέ θρησκεία όπως την επονόμασαν οι μεταποστολικοί ρήτορες θρησκευτοπατέρες αλλά ήταν και είναι πίστις και μάλιστα πίστη αγία, η άπαξ παραδοθείσα απο τον Χριστό στους αγίους αποστόλους Του.

Η άνω Ιερουσαλήμ είναι η πόλη της αγίας πίστης του Χριστού και δεν έχει κανένα εθνικοθρησκευτικό-κοσμικό γνώρισμα.Οι πολίτες αυτής της πόλης δεν έχουν οποιαδήποτε θρησκευτικό χαρακτηριστικό αλλά μόνο Πνευματικό,γιατί μόνο όσοι έχουν το πνεύμα του Χριστού είναι του Χριστού και δεν υπόκεινται σε νόμους οποιαδήποτε θρησκείας Χριστεπώνυμης η μη -μάλιστα δεν πρέπει δέχονται τέτοιες θρησκευτικές ταυτοποιήσεις- αλλά έχουν τον καρπό του Πνεύματος του Θεού φανερό σε όλους γύρω τους και έτσι αυτομάτως είναι διαφορετικοί απο το σύμεικτο πλήθος κλώνων της θρησκευτικής κονσερβοποίησης και βέβαια επ αυτούς δεν υπάρχει κανένας νόμος ανθρωποθρησκευτικής παρασκευαστικής.Όποιος δέχεται αφελώς θρησκευτικές ταυτοποιήσει πάνω του και μέσα του γίνεται δούλος του συστήματος θρησκευτικής οπαδοποίησης και αυτό απαγορεύεται απο τον Χριστό...καθόσον ισχύει η εντολή Του "μη γίνεσθε δούλοι ανθρώπων" και μη εξαπατάσθε απο την ματαία εθελοθρησκευτική φιλοσοφία, αλλά πείθεσθε μάλλον στον αναστημένο Χριστό, παρά στις νεκρές χριστεπώνυμες θρησκείες του κόσμου.

Πως εννοούμε το "όλοι είμαστε οι άλλοι" αφού αν είμαστε Χριστιανοί του Χριστού προσδιορίζω επακριβώς γεννηθέντες εκ του πνεύματος του Θεού όχι γεννηθέντες εκ των θρησκειών τότε δεν πρέπει να είμαστε σαν τους άλλους,τους Γάλλους,Πορτογάλλους,τους Έλληνες,τους εθνικούς όλους...

Αν ταυτιζόμαστε με τους άλλους τότε δεν είμαστε εμείς...Και αν δεν είμαστε εμείς τότε τι είμαστε παρά σώματα νεκρά...άνευ Πνεύματος Χριστού που είναι το μόνο που κάνει τη διαφορά μεταξύ ζώντων και νεκρών! Όλος ο κόσμος θρησκευεται και μάλιστα οι Γάλλοι θρησκευόμενοι έχουν Κυρία αντί για Κύριο, και μ'αυτή την έννοια οι έλληνες θρησκευτικοί δούλοι δικαιολογημένα συνασπίζονται διότι έχουν την ίδια κυρία ...εκείνοι ως παναγία των Παρισίων κοινώς Νοτρ ντάμ-(η κυρία τους)! και οι κατοικούντες την ελληνική επικράτεια "η παναγιά μαζί τους" η μεγαλόχαρη,η παντάνασσα, ή πλατυτέρα των ουρανών κλπ...
Μήπως πρέπει να πούμε "είμαστε όλοι αμαρτωλοί" και αυτό εν θλίψει και μετανοία καρδιάς και όχι εν καυχήσει γιατί αυτό σημαίνει είμαστε όλοι Γάλλοι,είμαστε όλοι Σαρλί Εμπντό...δηλαδή είμαστε όλοι θρησκευόμενοι με θεό-είδωλο τον χωμάτινο εαυτό μας και με λατρευτική εικόνα την κοινή πατρίδα μας την επίγεια.

Κάποτε στα χρόνια του Χριστού έπεσε ένα πύργος και σκότωσε 18 ανθρώπους,και τους ρώτησε ο Χριστός... νομίζετε ότι αυτοί ήσαν περισσότερο αμαρτωλοί από όλους τούς ανθρώπους; Όχι, σας λέω· αλλά, αν δεν μετανοείτε, όλοι παρόμοια θα απολεστείτε. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ανθρωποι οι αμετανόητοι είναι μελοθάνατοι! Ο τρόπος θανάτου αλλάζει ...ο θάνατος όμως τραγικά ίδιος για όλους όσους δεν μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους.

Οι Γάλλοι το βράδυ της Παρασκευής πήγαν με τα παιδιά τους να διασκεδάσουν με το συγκρότημα " τους μεταλάδες-άγγελους θανάτου που είχαν συναυλία...,εμείς άραγε που λέμε ότι μας ελευθέρωσε ο Χριστός απο τον παρόντα πονηρό αιώνα ταυτιζόμαστε με όλες αυτές τις μορφές θρησκείας της σαρκολατρείας;Γιατί κανείς δεν διαμαρτύρετε για τα υποδείγματα ανομίας και αθείας που απαλλοτριώνουν συνειδήσεις και καταρακώνουν κάθε έννοια ηθικής και αρετής;Ακόμα και άνθρωποι που κρατούν το ευαγγέλιο ανοικτό μπροστά τους,μπορεί να ταυτίζονται με άνομες πρακτικές και να λένε είμαστε όλοι Γάλλοι;

Η μήπως δεν έχουμε καταλάβει ότι και η διαμαρτύρηση είναι τελικά μιά συνμαρτύρηση με τις βασιλέυουσες θρησκείες και έτσι δεν λογαριάζουμε εαυτούς ως διαφορετικούς αφου υπάρχει διαφωνία μόνο επι ειδώλων και ιερατικών ενδυμάτων...και έτσι όταν έχουμε καταπιεί την θρησκευτικό χάπι της ευτυχίας δεν μας χαλάει να ταυτιζόμαστε και με το κόσμο...

Η οποιαδήποτε θρησκευτική σύσταση είναι μιά δουλική κατάσταση που συμβολίζεται απο την Άγαρ ,η δούλα του Αβραάμ που λοιδωρούσε την γυναίκα την έχουσα τον άνδρα ,την πιστή Σάρρα,ότι δεν έκαμε παιδιά...Τα παιδιά του Αβραάμ είναι τα τέκνα της επαγγελίας που είναι βασισμένα όχι σε σαρκική ανθρώπινη επιλεκτική εφεύρεση αλλά στα τέκνα υπακοήςπίστεως στη Διαθήκη του Θεού!

Ο Θεός αλλάζει τον άνθρωπο και απο νεκρό τον ζωοποιεί όπως άλλαξε το όνομα του Χαλδαίου Αβραμ σε πατέρα ενός νέου έθνους ιερατεύματος πίστεως Αβραάμ και το όνομα της Σάρας σε Σάρρα μιάς μητέρας των πιστευόντων όλων των λαών της γης! Η οποιαδήποτε θρησκεία των ανθρώπων δεν αλλάζει τον άνθρωπο εσωτερικά , ουδέ δύναται να αλλάξει καθόσον είναι ανίσχυρη να το κάμει διότι μόνο το Πνεύμα του Θεού μπορεί να ζωοποιήσει και να αναστήσει τον άνθρωπο της Πίστης!

Βεβαίως συνλυπούμεθα για τους συνανθρώπους μας που δολοφονήθησαν απο θρησκευόμενους και αγανακτούμε γιατί αυτό έγεινε με άλλοθι την θρησκευτική εμπάθεια αλλά δεν μπορούμε να συμπράτουμε στα έργα και τις ημέρες ενός κόσμου μελλοθανάτου αλλά δυστυχώς και εθελοθανάτου ως μη μετανοούντος όχλου αγομένου και φερομένου αλυπήτως απο τους εγκάθετους θρησκοδυνάστε. Τα θρησκευτικά εγκλήματα είναι τα χερότερα γιατί δυσφημούν τον Θεό και αυτό το κάμουν οι καταδυναστευουσες θρησκείες που θέλουν να εγράψουν οπαδούς και να πλήξουν κάθε έναν που διαφωνεί με το δόγμα τους.
Αυτό δεν κάμουν οι καταδυναστεύουσες τοπικές εκκλησίες σε όσους δεν προσυπογράφουν το καταστατικό επιβαλόμενο δόγμα τους. Δεν εκπαραθυρώνουν τους διαφωνούντες,δεν κάνουν αποσυνάγωγους τους μη υπακούοντες εις αυτούς;...το ίδιο δεν έκαμαν στον Χριστό και τους μαθητές Του οι θρησκευτικοί δυνάστες κάθε εποχής! Ας μη ξεχνάει κανένας θρησκευτικός ηγεμονίσκος ότι ο Χριστός απαγορεύει οποιαδήποτε καταδυνάστευση λέγοντας ρητά στους μαθητές Του...εσεις δεν θα καταδυναστεύετε όπως οι ηγέτες του κόσμου αλλά θα είσθε υπηρέτες της αγάπης και της αληθείας Μου.

Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει και να σώσει και τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του...πρέπει να πετάξει απο πάνω του κάθε θρησκευτική ταμπέλα και να ακολουθήσει προσωπικά τον Χριστό ως Σωτήρα του και ως Κύριό Τουκαι αυτό να το πει ευθαρσώς στους γύρω του ανθρώπους. Όποιος δεν καθοδηγήσει στην Αλήθεια,στην υγιαίνουσα διδασκαλία του Χριστού,εν λόγω και έργω τους ανθρώπους θα είναι ένοχος του αίματος αυτών επειδή δεν νουθέτησε αυτούς ώστε να διορθώσουν το δρόμο της ζωής τους.

Τον προφ.Ιεζεκιήλ ο Θεός τον καθιστά υπεύθυνο ορθής διδαχής και νουθεσίας των συνανθρώπων,τον ώρισε φύλακα και του λέγει τα εξής " Υιέ ανθρώπου, σε κατέστησα φύλακα επί τον οίκον Ισραήλ· άκουσον λοιπόν λόγον εκ του στόματός μου και νουθέτησον αυτούς παρ'Εμού(λέγει Παρ΄Εμού!δεν λέγει να λες Ιεζεκιήλ παρ εσού-ότι θέλεις εσύ αλλά παρΈμού λέγει ο Θεός,ότι σου λέγω Εγώ ο Θεός!). Όταν (λοιπόν)λέγω προς τον άνομον, Εξάπαντος θέλεις θανατωθή, και συ δεν νουθετήσης αυτόν και δεν λαλήσης διά να αποτρέψης τον άνομον από της οδού αυτού της ανόμου, ώστε να σώσης την ζωήν αυτού, εκείνος μεν ο άνομος θέλει αποθάνει εν τη ανομία αυτού· πλην εκ της χειρός σου θέλω ζητήσει το αίμα αυτού.... Εάν όμως συ νουθετήσης τον δίκαιον διά να μη αμαρτήση και αυτός δεν αμαρτήση, ο δίκαιος θέλει βεβαίως ζήσει, διότι ενουθετήθη· και συ ηλευθέρωσας την ψυχήν σου" Ιεζ.κεφ 3,17-21

Αυτό στην Παλαιά Διαθήκη αλλά το ίδιο ισχύει και στην Καινή Διαθήκη...προσέξτε τι λέγει ο απ.Παύλος στους πρεσβυτέρους της Εφέσου.." Όθεν μαρτύρομαι προς εσάς εν τη σήμερον ημέρα, ότι εγώ είμαι καθαρός από του αίματος πάντων· διότι δεν συνεστάλην να αναγγείλω προς εσάς πάσαν την βουλήν του Θεού. Προσέχετε λοιπόν εις εαυτούς και εις όλον το ποίμνιον, εις το οποίον το Πνεύμα το Άγιον σας έθεσεν επισκόπους, διά να ποιμαίνητε την εκκλησίαν του Θεού, την οποίαν απέκτησε διά του ιδίου αυτού αίματος. Διότι εγώ εξεύρω τούτο, ότι μετά την άφιξή μου θέλουσιν εισέλθει εις εσάς λύκοι βαρείς μη φειδόμενοι του ποιμνίου· και εξ υμών αυτών θέλουσι σηκωθή άνθρωποι λαλούντες διεστραμμένα, διά να αποσπώσι τους μαθητάς οπίσω αυτών." Πράξεις κ΄,26-30

Οι λύκοι με θρησκευτική τήβενο είναι οι μη φειδόμενοι του ποιμνίου γιατί λένε και πράττουν διαφορετικά απο ότι ο Χριστός και οι Απόστολοί Του είπαν και έπραξαν.Άπεχε απο το να είσαι δούλος των ανθρωποθρησκειών ...να είσαι μόνο ένας ταπεινός μαθητής του Χριστού!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:16
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB