cd  ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Στον δρόμο της πνευματικότητας είμαστε συνταξειδιώτες του Χριστού , μένοντες εις την Αλήθεια Του,και προσπερνάμε τους παλιούς τερματικούς σταθμούς...τότε που κατεβαίναμε νωρίς για να ψωνίσουμε τζάμπα θρησκευτική αληθοφάνεια.

Αγνίζοντες εαυτούς, μένουμε πάντοτε στην χάρη και πορευόμαστε την οδό της αληθείας.Μένοντες σταθεροί στις θέσεις που αγοράσαμε απο τον ίδιο τον Χριστό...φερόμεθα προς την τελειοποίηση, την αθωοποίηση.
Ότι φτιάχνει ο Θεός δεν φθείρεται ,δεν αλλοιώνεται δεν αδρανοποιείτε ,δεν γερνάει...αλλά συν-κινείται και συνεζωοποιήται . 
Δεν ανήκουμε πιά στον συρμό της ματαίας απάτης του παλιου κόσμου της κακίας αλλά σε ένα εξπρές που κινείται με την ταχύτητα του φωτός στις ράγες της θείας πνευματικότητας

Οι εκπτώσεις πάντα ήταν και είναι ελκυστικές και είναι πάντα οι κορυφαίες κερδοσκοπικές επινοήσεις της αγοράς ...ιδίως της θρησκευτικής αγοράς.
Όμως στην αγνότητα του νέου κόσμου που μας εισάγει η χάρη του Χριστού δεν χωρά καμία πνευματική έκπτωση αξιών.Είναι εκ των ων ουκ άνευ : Δεν πατάμε σε κανένα θρησκευτικό εγκόσμιο εκπτωτικό χωριό και απορίπτουμε εξ αρχής την ευκόλως εμπεριπλέκουσα ημάς επιθυμία-γοητεία ...Οι γητευτές της θρησκευτικής ελπίδας περιμένουν αυτούς που περιεργάζονται τα αλλότρια ή αυτούς που γυρνάνε πίσω σαν την γυναίκα του Λωτ...

Σύνθημα ο λόγος του Θεού:πάντα αγόραζε Αλήθεια και μη πώλει. Παιδεία,σοφία και σύνεση.
Στην ίση τιμή και μη συναλάσσεσαι σε κανένα εγκόσμιο εκπτωτικό εκκλησιοχώρι.Εκπτώσεις ή τζάμπα δεν υπάρχει στο ανεκτίμητο της αξίας της Αληθείας! Τις εκπτώσεις και το τζάμπα θα το βρεις στα ευτελή ανάξια προιόντα της θρησκευτικής ψευδοκουλτούρας. Η Αλήθεια είναι ο Χριστός και πρέπει να αγοράσουμε απο τον Ίδιο για να έχουμε την Αλήθεια...
Λέγει ο Χριστός: "Σε συμβουλεύω να αγοράσεις απο Μένα χρυσίον δεδοκιμασμένον εκ πυρός,δια να πλουτήσεις και ιμάτια λευκά για να ενδυθείς και να μη φανερωθεί η αισχύνη της γυμνότητάς σου" Αποκ.γ΄,18 Μη πεις λοιπόν ότι έχω αγοράσει απο οποιοδήποτε άλλον και είμαι πλούσιος και δεν έχω ανάγκη ουδενός... αλλά αντιθέτως πήγαινε πούλησε όλα όσα ψεύτικα έχεις πάρει μέχρι τώρα και πήγαινε ν'αγοράσεις απο τον αναστημένο Χριστό την πολύτιμη Αλήθεια ,τη δική Του Αλήθεια!

Οι άνθρωποι περιφέρονται,συνοστίζονται στα θρησκευτικά εκπτωτικά χωριά, κομβικά σημεία πώλησης τυποποιημένων σοφιστικέ προιόντων για εύκολη και γρήγορη λαική κατανάλωση. Αναλώσιμα είδη θρησκευτικής παραπληροφόρησης προσφέρονται με μεγάλη έκπτωση στους παρεπιδημούντες αγοραίους και αγελαίους θρησκευτανθρώπους.

Θρησκευτάνθρωπος , άνθρωπος θρήσκος όπου θρησκεία είναι κάθε -ισμός,είτε πολιτικός,κοινωνικός,ιεροκρατικός,κάθε αγνωστικισμός και όλα αυτά συνθέτουν το πάνθεο του σοφιστικού αθεισμού.Θρησκευτάνθρωπος είναι ο άνθρωπος που παράγει γενικώς θρησκεία δικής του επινόησης ως καθέξιν φυσιούμενος υπο του νοός της σαρκός του.Αυτός είναι που παράγει τζάμπα θρησκεία των αγγέλων και τζάμπα θρησκεία των ανθρώπων σωρηδόν στις λαικές αγορές της ματαιοδοξίας του.

Προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις πνευματικότητας που κυμαίνονται σε ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό,ανάλογο της ζήτησης,να καλύψουν την αγελαία ζήτηση του του πλήθους των συναλλασομένων.Οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης...ισχύουν και εδώ προσφέρεται μόνο ότι ζητείτε και ζητείτε μόνο ότι προσφέρεται. Ο Mandeville λέγει ένα σόφισμα που εξηγεί το αγοραίον του πράγματος..."ο πλουτισμός και η πολυτέλεια των μεν,είναι αναγκαία για τη διατήρηση της δραστηριότητας των δε" ...έτσι γίνεται η αυτόματη εναρμόνιση όλων των ατομικών συμφερόντων χάρη στην αγορά! Οι συναλασσόμενοι εις την βαρειά βιομηχανία της θρησκευτικής παραγωγής είναι όλοι ευχαριστημένοι και μέν οι πωλούντες χονδρέμποροι πλουτίζουν πωλούντες θρησκευτική σοφιστεία ,και οι μεσάζοντες ευδοκιμούν με σίγουρο τζίρο,οι δε-ο όχλος- δραστηριοποιούνται στη λιανική,στο μεταπράττειν και στο παρασιτεμπόριο...

Μη όμως παρασυρθούμε απο το φαίνεσθαι και την ατμόσφαιρα της γιορτής...όλα τα παγκόσμια θρησκευτικά χωριά είναι εκτός απο εκπτωτικά είναι και έκπτωτα! Γιατί πρώτος έκπτωτος απο τον ουρανό, ριφθείς εις τη γη είναι ο ανθρωποκτόνος διάβολος, ο πλανών και εμπορεύων την οικουμένη και δεν είναι φυσικά μόνος αλλά και άγγελοι έκπτωτοι προέκυψαν απο την αποστασία, απο το κερδοφόρο πάθος του εμπορίου...και γι αυτό ρίφθηκαν και αυτοί στην ατμόσφαιρα της γης, για να έχουν μιά ωραία ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους που συναλλάσονται μαζί τους!

Πέρασαν οι μέρες των Χριστουγέννων,ένας κόσμος φεγγοβόλος,λαμποκοπών,απαστράπτων,με πυροτεχνήματα ...κορυφαίες εκπτωτικές στιγμές, με κέρδη,ευφορία,τεράστια έσοδα θρησκευτικής υπέρλαμπρης φαντασίωσης...αλλά και πάντα υπάρχουν οι καθορισμένες θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις για να κινείται η οικονομία του μαμωνά. Και όλα αυτά μιά φούσκα στο χρηματιστήριο της θρησκευτικής αποπλάνησης.

"Αγόραζε την Αλήθεια και μη την πώλει,την σοφία και την παιδεία και τη σύνεση!" λέγει ο σοφός Σολομών στο βιβλίο των Παροιμιών 23,23 Απο που αγοράζεται η σοφία, μπορεί κάποιος να μας πει;...στο προηγούμενο εδάφιο γράφει ο Εκκλησιαστής "να υπακούς στον πατέρα σου που σε γέννησε...." Αφήγηση υπάρχει μόνο όταν υπάρχει πατέρας και σίγουρα αν κάποιος δεν έχει γεννηθεί, πως μπορεί να διαλέγεται και να σκέφτεται, απλά δεν υπάρχει...Αγοράζουμε λοιπόν σοφία απο αυτόν που μας γέννησε...Αν μας γέννησε το εκπαιδευτικό σύστημα του θρησκευτικού εκπτωτικού χωριού ,τότε πράττουμε ότι μας δίδαξαν έργω και λόγω, το εύκολο κέρδος, τα κάλπικα ζύγια, την πελατολατρεία, την εξαπάτηση των απομιμήσεων, την μετάλλαξη της τροφής, τη νοθεία, την ειδωλοποίηση, την σαρκοκαύχηση...Όλα αυτά δεν είναι σοφία γιατί είναι απομίμηση σοφίας, ένα ψέμα που φαίνεται αλήθεια, πουλάει πάντα καλά και αποδίδει σίγουρα κέρδη στην αγορά των αφρόνων.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που εκ Θεού εγεννήθησαν,που έχουν Πατέρα τον Θεό, και είναι όσοι εδέχθησαν τον Χριστό να γεννηθεί εντός τους "σοφία απο Θεού,αγιασμός,δικαιοσύνη και απολύτρωση",είναι αυτοί που αγοράζουν Αλήθεια απο το Ευαγγέλιο του Χριστού και δεν το πωλούν,δεν το χάνουν,ούτε τσιγγουνεύονται ,ούτε συμβιβάζονται με παραεκκλησιαστικές χορηγίες. Πλήρωνουν την ίσην αξία,που είναι η αγάπη ,η ευγνωμοσύνη της καρδιάς τους,που δεν λογαριάζει κανένα κόστος για να αποκτήσει την Αλήθεια που ελευθερώνει τους δεσμίους.

Αδούλωτοι εις τον αιώνα οι αγοράζοντες Αλήθεια και μη πωλούντες! 
Αγοράζουμε πάντοτε και συνέχεια απο τον Χριστό, όχι απο μεσάζοντες θρησκευτικούς κερδοσκόπους.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                             φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:12
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB