Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 97% ...και καρναβάλι πάσης Ελλάδος
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  31   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
97% ...και καρναβάλι πάσης Ελλάδος
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
altΕίναι πολλοί οι Έλληνες Ορθόδοξοι; Αν θέλετε μιά απάντηση θα τη βρείτε στις ομιλίες του πρώην αρχιεπ.Χριστόδουλου που με περισσή καύχηση διεκήρυττε οτι το 97% των Ελλήνων ειναι χριστιανοί ορθόδοξοι, και αυτό βέβαια δεν ήταν καύχηση μόνο του Χριστόδουλου αλλά και όλων των  ταγών της θρησκευτικής άρχουσας τάξης .
Το τι εννοούσε, αυτός μάλλον το γνώριζε καλά, όπως επίσης και την κατάσταση που βρισκόταν και βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία του ορθοδοξεπώνυμου ποιμνίου του. Που να ήξερε βέβαια ο δόλιος , τα ποσοστά των Ελλήνων  που βγήκαν στη φόρα διεθνώς περί την διαφθορά και την ανομία... Καλύτερα να κρατάς μικρό ποσοστό γιατί τα μεγάλα ποσοστά δεν συμφέρουν . Ίσως θάπρεπε να το σκεφθεί καλύτερα και να είχε το θάρρος να κοιτάξει την ουσία,την πραγματικότητα και όχι τις ταυτότητες και τις ταμπέλλες ,θα καταλάβαινε ότι ένα τέτοιο  ποσοστό ανήκει μάλλον σε ανορθόδοξους παρά σε ορθόδοξους.

Η εποχή των μεταλλάξεων είναι πάντα επίκαιρη , δυναμική και εξόχως βολική. Απλά συμβαίνει οι Ορθόδοξοι να μεταλλάσσονται σε πρό και μετά καρναβάλου!
Ορθόδοξοι καρναβαλιστές; Υπάρχει σαν όρος; Κι όμως, αν συνδέσουμε το 97% των Ελλήνων, με αυτό που λένε τα κανάλια και οι εφημερίδες, ότι δηλαδή όλη η Ελλάδα γιορτάζει τις αποκριές και το καραναβάλι, μάλλον θα 
χρειασθούμε επειγόντως  τα Greek statistics για να μειώσουμε αυτό το επεισοδιακό 97% !
 
Καρναβάλι είναι... θα περάσει κι αυτό όπως κάθε χρόνο!  Θα έρθει σίγουρα η Καθαρή Δευτέρα και φυσικά η Σαρακοστή ; Εκεί να δεις τι σημαίνει ορθοδοξία και πάσης Ελλάδος! Πάσχα των Ελλήνων έρχεται μετά, όχι του Χριστού... αλλά των Ελλήνων !
Το τέλος   μετράει , μη σε χαλάει καθόλου; Και ο σκύλος να είναι χορτάτος και  η πίττα να είναι ολόκληρη ή μάλλον αυτό το υπέροχο 97%!


Όμως τι λένε οι ταγοί : ας πάρουμε λίγο τη θέση τους , του στραβού το δίκιο βρε αδελφέ...Μπορεί κανείς εδω που τα λέμε, να τα βάλει με τον όχλο
όχλος 97% είναι αυτός και έχει δικαιώματα. Και επειδή ακριβώς είναι όχλος υπάρχουμε εμείς για να τον συγχωρούμε και να τον  ευλογούμε...Του λέμε βέβαια: είναι κακό το καρναβάλι , αυτός δεν ακούει , εν πάσει περιπτώσει τι να κάνουμε,  άτακτο παιδί αυτός ο  όχλος.

Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν υπάρχει νοθεία...αυτό που ενδιαφέρει , είναι να είναι πάνω απ'όλα ορθόδοξος. Μετά είναι θέμα δικό του, αν θέλει να είναι και καρναβαλιστής και βλάσφημος και πόρνος και ότι θέλει. Εμείς τι μπορούμε  να κάνουμε,όχλος είναι ,αλλά όχι οποιοσδήποτε όχλος: ορθόδοξος και δυνατός !

Κοιτάξτε παντού, η ελληνοόρθοδοξη Εκκλησία είναι  εδώ! Στην πλούσια αγκαλιά της όλοι χωράνε, Υπάρχει γαρ το συγχωροχάρτι της ταυτότητας, που μοιράζεται γενναιόδωρα, χωρίς πολλές ερωτήσεις και διευκρινήσεις. Πας Έλλην ορθόδοξος. It's an order!  

Καρναβαλιστής εντάξει, του φοράμε τη μάσκα της αδυναμίας ,όμως σε λίγο θα  είναι και  νηστευτής,άλλη μάσκα κι αυτή,ειδικού τύπου, ξέρει άλλωστε καλά απο παραδοσιακά νηστίσιμα, χαλβά, ελιές, τουρσί ,καμιά καραβίδα, χταπόδι στα κάρβουνα , καμιά σουπιά... 

Πατριώτη ,φίλε μου, είναι καιρός να δεις την υποκρισία, να μετανοιώσεις ,να αλλάξεις , να ψάξεις να βρεις τους λίγους ,τους απλούς, τους διωγμένους, όλους αυτούς που ακολουθούν την αίρεση του Χριστού... μη παραξενεύεσαι, έτσι έλεγαν τους πρώτους χριστιανούς οι Εβραίοι, οι οποίοι ως πρώτοι διδάξαντες  αυτοδικαιώνονταν και καυχώντουσαν ότι ήσαν ο λαός του Θεού ,("αποκαλούσαν τον Απ.Παύλο πρωτοστάτη της αιρέσεως των Ναζωραίων!" Πράξεις 24:5) ,ναι αυτούς τους αιρετικούς που ακολουθούσαν το ευαγγέλιο του Χριστού.
Τους έλεγαν αιρετικούς ποιοί άραγε; οι  Ιουδαίοι που ήσαν οι πολλοί και   δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν την ματαιότητα της εθελοθρησκείας και της υποκρισίας τους.
Μάθε πως, στον Χριστό έρχονται λίγοι. Καμία σχέση με το 97% που παραμυθιάζουν.
 Στον Χριστό ρώτησαν αν είναι πολλοί οι σωζόμενοι ...
"Κύριε, ολίγοι άρα είναι οι σωζόμενοι; Ο δε είπε προς αυτούς· Αγωνίζεσθε να εισέλθητε διά της στενής πύλης· διότι πολλοί, σας λέγω, θέλουσι ζητήσει να εισέλθωσι και δεν θέλουσι δυνηθή" Λουκ. 13:3,24 και στον Ματθ.7:13,14 είπε:
 " Εισέλθετε διά της στενής πύλης· διότι πλατεία είναι η πύλη και ευρύχωρος η οδός η φέρουσα εις την απώλειαν, και πολλοί είναι οι εισερχόμενοι δι' αυτής.  Επειδή στενή είναι η πύλη και τεθλιμμένη η οδός η φέρουσα εις την ζωήν, και ολίγοι είναι οι ευρίσκοντες αυτήν.
 
Πάψε να είσαι ένα ανούσιο ποσοστό  στα κατάστιχα των ομιλιών τους . Ας τους να θάψουν τους μεγαλόσχημους εαυτούς τους , μαζί  με τις  θρησκόληπτες παραδόσεις    και το
κάλπικο ελληνοχριστιανικό τους καύχημά !
Πρέπει να ξεφύγουμε απο τη βασιλεία των ανθρώπων,   ας σταματήσουμε να είμαστε δούλοι των ανθρωπάρεσκων θρησκειών,δογμάτων,ενταλμάτων , ν' άκούσουμε τη φωνή του σωτήρα Χριστού που μας καλεί στην ελευθερία τη δική Του, να 
μετανοήσουμε πραγματικά , να  εμπιστευθούμε  στο ευαγγέλιό της χάρης Του και να ζήσουμε μιά νέα ζωή κοντά Του.
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2015 21:00
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB