cd  ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  31   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

altΗ χώρα μας οδηγείται και πάλι σε εκλογές. Για πολλοστή φορά ο Ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει αυτούς που θα ρυθμίζουν τις τύχες του για την ερχόμενη τετραετία. Ωστόσο η ανικανότητα, η διαφθορά και η υποκρισία των πολιτικών προσώπων έχουν δημιουργήσει στο λαό ένα κλίμα αρνητικό απέναντί τους.
Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν την επερχόμενη αποδοκιμασία του κόσμου και προσπαθώντας να προλάβουν την περιφρόνηση του κόσμου με την αποχή του στις εκλογές, βάλθηκαν να τον διεγείρουν με ολοσέλιδες διαφημίσεις στις εφημερίδες και ανάλογες φυσικά τηλεοπτικές, με γλώσσα που δημιουργεί εντυπώσεις του τύπου: «Η ψήφος είναι δικαίωμά μου, είναι η δύναμή μου», «Επηρεάζουμε τις εξελίξεις. Καθορίζουμε το μέλλον μας». Ψέματα, ψέματα. «Να λέτε συνεχώς ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει», έλεγε ο Γκαίμπελς. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Λίγες μέρες αργότερα, όταν το κακό θα έχει περιοριστεί, όλοι δυστυχώς θα τρέξουν να χειροκροτήσουν τους επίδοξους σωτήρες τους, ξεχνώντας ότι όλοι αυτοί έχουν τεράστιες ευθύνες για την παλαιότερη αλλά και τωρινή κακοδαιμονία τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο κόσμος ξεχνά πολύ εύκολα. Το σύνδρομο της λησμοσύνης δεν αποτελεί προνόμιο του λαού Ισραήλ. Εξάλλου αυτός ο λαός σύμφωνα με το Λόγο του Θεού, αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα ολόκληρης στης ανθρωπότητας.

«Κρίσιμες» οι ερχόμενες εκλογές διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια της πολιτικής, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι εμείς πράγματι καθορίζουμε το μέλλον μας με το να επιλέξουμε το άλφα ή το βήτα πολιτικό κόμμα. Μα μπορεί κανείς που μελετά και γνωρίζει το Λόγο του Θεού να εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα κόμματα μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα και τη δυστυχία που κατατρέχει την ανθρωπότητα;

Ποιος είναι αυτός που βασιλεύει στο κόσμο μας σήμερα; Ποιος είναι ο Θεός του κόσμου αυτού; Ποιος κινεί τα νήματα και τις τύχες του κόσμου σε πολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό, αλλά και θρησκευτικό επίπεδο; Έχουν μήπως λυθεί τα τεράστια προβλήματα της φτώχειας, του υποσιτισμού, των ασθενειών, από τις μέχρι τώρα εναλλαγές των πολιτικών συστημάτων; Δεν είναι όλα αυτά φάρμακα από τον ίδιο πονηρό φαρμακοτρίφτη; Μπορεί κάποιος πιστός να εμπιστευτεί αυτόν που πλανά την οικουμένη(Αποκ. 12/ιβ΄9);

Μα επιτέλους δεν έχουμε καταλάβει ποια εκλογή είναι αληθινά κρίσιμη; Κρίσιμη για τους εαυτούς και τις οικογένειές μας, για την πορεία μας τόσο σε τούτη τη ζωή όσο πολύ περισσότερο στην άλλη, την αιώνια. Κρίσιμη εκλογή που είναι ανάγκη να γίνει όχι στις 7.11.2010, αλλά άμεσα, τώρα, γιατί «Όστις έχει τον Υιό έχει την ζωή,Όστις δεν έχει τον Υιό του Θεού, την ζωή δεν έχει.» (Ιωάννου Α' 5:12).

 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:41
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB