Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 COSMO VISION CENTER
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  2019      

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29  30   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
COSMO VISION CENTER
Δευτέρα, 05 Μάιος 2008 13:57
cosmovisionimage.jpgCOSMO VISION CENTER
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Ευαγγελιστικά & Εκπαιδευτικά Προγράμματα -Αθλητικές Δραστηριότητες
Μουσικές Εκδηλώσεις -Νεανικά & Εφηβικά Προγράμματα -
Οικογενειακές Δημιουργικές Ημερίδες
- Κοινωνικές Εκδηλώσεις


H AMG International είναι μια διακονία με ευλογημένη πορεία 65 χρόνων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ένα από τα διακονικά της προγράμματα τα τελευταία χρόνια είναι το Cosmo Vision Center.

Το όνομα σημαίνει ένα Όραμα για τον Κόσμο που έχει δύο πλευρές πρώτα να μεταδώσει το όραμα και την ελπίδα της σωτηρίας του Χριστού στην κοινωνία και τους ανθρώπους και έπειτα να ενθαρρύνει και να εκπαιδεύσει ανθρώπους πιστούς, ώστε να δουν το όραμα του κόσμου μέσα από τα μάτια και την καρδιά του θεού όπως φαίνεται στη Μεγάλη Αποστολή.

Είναι ένας πολυχώρος που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, 30 μόνο λεπτά από το κέντρο.
Αν και είναι ακόμα στο στάδιο της κατασκευής, σε διάφορα τμήματα του, έχει ήδη γίνει τεράστια ευλογία σε όλη την κοινότητα των πιστών του Χριστού της Αθήνας, της Ελλάδας και ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο.Το Cosmo Vision Center,

μια κυψέλη πνευματικής δουλειάς και διακονίας που ο θεός έχει χαρίσει στην εκκλησία Του και στην πατρίδα μας. Για μας είναι μια μοναδική εμπειρία να ζούμε τη γέννηση του, την ανάπτυξη του και τη λειτουργία του.

Είναι ένα έργο πίστης.

Είμαστε ευγνώμονες γιατί βλέπουμε τόσους ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο να προσφέρουν για τη δημιουργία του δίνοντας τα χρήματα τους και το χρόνο τους. Μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων αυτών είναι το αποτέλεσμα της εθελοντικής εργασίας πιστών ανθρώπων.

 

ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Νεανικό Κέντρο «Μεταμόρφωση»...
...που μέσα από αθλητικές και άλλες δημιουργικές δια­κονίες υπηρετεί τις ανάγκες παιδιών, νέων, ζευγαριών και όλη την οικογένεια. Για παράδειγμα λειτουργούν αθλητικές ακαδημίες για αγόρια και κορίτσια, μουσικές εκδηλώσεις, συναντήσεις ζευγαριών, προγράμματα μα­θητείας, προγράμματα εφήβων και νέων και ότι η όποια διακο­νία χρειαστεί από παιδικές συ­γκεντρώσεις μέχρι ευαγγελιστικά προγράμματα.
Είναι ένας χώρος που δίνει τη δυνατότητα σε εκκλησίες και χρι­στιανικούς οργανισμούς να διορ­γανώνουν τις δικές τους δημιουρ­γικές εκδηλώσεις ή να συμμε­τέχουν σε άλλες για νέους, παι­διά, ζευγάρια, οικογένειες, αθλη­τικές και μουσικές συναντήσεις, συνέδρια μαθητείας και εκπαίδευσης και πολλά άλλα προγράμματα.

Το κέντρο αυτή τη στιγμή μπορεί να φιλοξενήσει περί­που 50 άτομα για διανυκτέρευση και πάνω από 400 άτο­μα για φαγητό σε δύο διαφορετικούς χώρους.

Είναι ανοιχτό και διαθέσιμο στη διάρκεια όλου του χρό­νου για όλες τις εκκλησίες της κοινότητας και έτσι γίνε­ται ένας πόλος ενότητας και ευλογημένης συνεργασίας.

Είναι τόσο κοντά στην πόλη, ώστε να υπάρχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, και είναι στην εξοχή, ώστε οι άνθρωποι να ζουν στιγμές ανανέωσης ψυχικής και πνευ­ματικής.

Οι πόρτες του είναι ανοιχτές σε διάφορες ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας μας, όπως παιδιά που παλεύουν σε κέντρα απεξάρτησης, πρόσφυγες και άλλους.

Είναι ένας τόπος που ο καθένας μπορεί να το θεωρεί σπίτι του...


Στις εγκαταστάσεις του επίσης έχει "γεννηθεί" και φι­λοξενείται μια Ινδική σύναξη πιστών του Χριστού κάθε Κυριακή βράδυ, καθώς υπάρχουν αρκετοί Ινδοί και Πα­κιστανοί οι οποίοι δουλεύουν ως εργάτες στα κτήματα και τα εργοστάσια της περιοχής.

Ευλογία επίσης γίνεται και για άλλες εθνικές εκκλησίες και ομάδες όπως Ρουμάνους, Αλβανούς, Αρμένιους,Άραβες, Δανούς, Ολλανδούς, Αυστραλούς. Μέχρι και Κι­νέζοι πιστοί έχουν επισκεφτεί το κέντρο αυτό, αν και έχει μόλις λίγα χρόνια λειτουργίας. Έπαιξε δε, έναν ευ­λογημένο ρόλο και βοήθησε στην ενωμένη μαρτυρία των εκκλησιών μας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώ­νων.

Το Cosmo Vision Center είναι ένα «Όραμα του Κόσμου» που είναι κυριολεκτικά στην αυλή μας.

Το Διεθνές Κέντρο για τη Μελέτη της Καινής Διαθήκης και της Ιεραποστολής

Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε νέους αν­θρώπους από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα απ' όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα, τη γλώσσα και το γεωγραφικό πλαίσιο που αναπτύχτηκε η Εκκλησία του Χριστού και γράφτηκε η Καινή Διαθήκη.

Η έναρξη του προγράμματος αυτού έγινε το 2007 και συνεχίζεται με επιτυχία καθώς γίνεται ευλογία σε εκα­τοντάδες φοιτητές που αγαπούν το Λόγο του θεού και προετοιμάζονται να Τον υπηρετήσουν με τη ζωή τους.

Η Ελλάδα είναι είναι ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και ιδεολογιών γι' αυτό αποτελεί έναν ιδεώδη τόπο για ιε­ραποστολική εκπαίδευση.Έτσι το κέντρο αυτό, δίνει τη δυνα­τότητα σε πολλές εκκλησίες ή ορ­γανισμούς να συμμετάσχουν σε ιε­ραποστολικά ταξίδια εκπαίδευσης και υπηρεσίας που ανοίγουν νέους ορί­ζοντες στους νέους για το μέλλον και την προσωπική τους ευθύνη στη Μεγάλη Αποστολή.

Επισκέψεις εκπαίδευσης στην πα­τρίδα μας συνδυάζονται με ταξίδια σε πολλές όμορες χώρες, ιδιαίτε­ρα αυτές με μουσουλμανικό περι­βάλλον όπως η Τουρκία, η Αλβανία και το Κόσοβο.

Το Όραμα ενός Χριστιανικού Ελληνικού Σχολείου από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο

Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων προσευχόμαστε να μας δώσει την ευκαιρία για τη λειτουργία ενός ιδιωτι­κού σχολείου, που θα φέρει τη χριστιανική μαρτυρία σε εκατοντάδες οικογένειες και θα «μορφώσει» μια καινού­ρια γενιά ανθρώπων, προσφέροντας πολύτιμη μαρτυρία στην κοινωνία και δίνοντας την ευκαιρία σε χριστιανούς εκπαιδευτικούς να δουλέψουν με επιτυχία.

Χρειζόμαστε να αυξήσουμε ακόμα την έκταση που έχου­με στη διάθεση μας, πριν να είμαστε έτοιμοι να αναπτύ­ξουμε τελικά αυτό το όραμα της διακονίας αυτής. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 36 στρέμματα και στόχος εί­ναι να φτάσουμε τουλάχιστον τα 50.

Αν θα θέλατε να μάθετε
περισσότερα ή να ζητήσετε τη χρήση του για κάποια εκδήλωση της εκκλησίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω:

Cosmo Vision Center

Τ.θ. 254
194 00 ΚΟΡΩΠΙ
Τηλ. ++30.210.4834.214 - 5 Φαξ ++30.210.6627.506 Κιν. 6944.427.823
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Cosmo Vision Center
27ο χλμ. παλιάς οδού Κορωπίου - Μαρκοπούλου
ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 13 Μάιος 2008 23:08
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB