cd  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΟΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΙΝΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΟΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΙΝΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ
Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2007 21:53

Ανταποκρίσεις απο "the voice of themartyrs"

/www.persecution.com

Ινδία

Στις 25 Νοεμβρίου, ο Πάστορας Τζόμον, ο Πάστορας Τζότζο και ένας ακόμα πιστός απογυμνώθηκαν, δέθηκαν σ’ένα πάσσαλο και ξυλοκοπήθηκαν ύστερα από μια σύναξη λατρείας σε μια εκκλησία στην περιοχή Χασσάν της Καρνατάκα. Σύμφωνα με αναφορές, όταν κατέφτασε η αστυνομία αρκετές ώρες αργότερα, μετέφερε τους Χριστιανούς εργάτες στο τμήμα όπου τους κατηγόρησε για βίαιο προσηλυτισμό Ινδουϊστών. Οι Χριστιανοί αρνούνται να κάμουν μήνυση, λέγοντας ότι έχουν συγχωρέσει τους κακοποιούς τους.
Αζερμπαϊτζάν
Πρόσφατα, ο Βαπτιστής εργάτης που είχε συλληφθεί, Ζαούρ Μπαλαέβ, μεταφέρθηκε σε μια παροικία καταδίκων όπου η οικογένειά του αναγκάζεται να δωροδοκεί τους φύλακες για να του φέρουν φαί.

Ανταποκρίσεις απο την Φωνή τωνΜαρτύρων
www.persecution.com: 11.12.07


Λάος


Στις 6 Δεκεμβρίου, τρεις Λαοτινοί εργάτες, ο Βαν Θονγκ, ο Μπούα και ο Αμκχά αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από πάνω από 12 μήνες στη φυλακή. Σύμφωνα με τις επαφές μας, «Οι οικογένειές τους θα χαίρονται πολύ να τους έχουν και πάλι κοντά τους. Οι τρεις εργάτες συνελήφθησαν στις 21 Νοεμβρίου, 2006, μαζί με εννέα άλλους ποιμένες, ύστερα από μια χριστιανική σύναξη. Οι εννέα εργάτες αποφυλακίστηκαν το Μάη του 2007. Η Φωνή των Μαρτύρων υποστήριζε τους εργάτες και τις οικογένειές τους όταν ήταν στη φυλακή.


Αζερμπαϊτζάν


Πρόσφατα, ο Βαπτιστής εργάτης που είχε συλληφθεί, Ζαούρ Μπαλαέβ, μεταφέρθηκε σε μια παροικία καταδίκων όπου η οικογένειά του αναγκάζεται να δωροδοκεί τους φύλακες για να του φέρουν φαί. Σύμφωνα με την αναφορά του Christian World News (CWN), ο φιλάσθενος εργάτης του Θεού ζει κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Οι αξιωματικοί ζητάνε πολλά χρήματα για να παίρνει φαί ή να βλέπει τους δικούς του. Η υγεία του δεν είναι καλή, και η εκκλησία του καθώς και η οικογένειά του ανησοχούν. Εντούτοις, τους δόθηκε η δυνατότητα να τον εφοδιάσουν με ζεστά ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα.

Ινδία

Στις 25 Νοεμβρίου, ο Πάστορας Τζόμον, ο Πάστορας Τζότζο και ένας ακόμα πιστός απογυμνώθηκαν, δέθηκαν σ’ένα πάσσαλο και ξυλοκοπήθηκαν ύστερα από μια σύναξη λατρείας σε μια εκκλησία στην περιοχή Χασσάν της Καρνατάκα. Σύμφωνα με αναφορές, όταν κατέφτασε η αστυνομία αρκετές ώρες αργότερα, μετέφερε τους Χριστιανούς εργάτες στο τμήμα όπου τους κατηγόρησε για βίαιο προσηλυτισμό Ινδουϊστών. Οι Χριστιανοί αρνούνται να κάμουν μήνυση, λέγοντας όταν έχουν συγχωρέσει τους κακοποιούς τους.

Τουρκμενιστάν

Στον Βαπτιστή πάστορα Βυατσεσλάβ Καλαταέβσκυ, αρνήθηκε η άδεια να μείνει στη γενετειρά του, το Τουρκμενμπάσι, Τουρκμενιστάν. Σύμφωνα με το Forum 18 News, «Η αίτηση του Καλαταέβσκυ για βίζα να μείνει με τη γυναίκα και τα παιδιά του, απορρίφθηκε από την Υπηρεσία Μεταναστών και θα πρέπει να φύγει από τη χώρα. Πρόκειται να πετάξει στη Μόσχα στις 11 Δεκεμβρίου.» Οι αξιωματούχοι αρνούνται να εξηγήσουν την αιτία που δέν χορήγησαν τη βίζα. Ο Πάστορας Καλαταέβσκυ είπε, «Φυσικά, συνδέεται με την δραστηριότητά μου σαν πιστού. Ολα όσα μου συνέβησαν από το 2001, έχουν σχέση με τη πίστη μου.» Ο πάστορας Καλαταέβσκυ ελευθερώθηκε το Νοέμβρη, ύστερα από 8 μήνες στη φυλακή.

THE VOICE OF THE MARTYRS: 11.12.07

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2007 03:13
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB