cd  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 20:55
 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Συναθροίσατέ μοι τους οσίους μου, οίτινες έκαμον μετ' εμού συνθήκην επί θυσίας. Ψαλμ 50:5

Οσίους αγίους ονομάζει ο Θεός όσους έκαμον συνθήκην επι θυσίας,οχι βέβαια επι αιγών και προβάτων αλλά επι της πολυτίμου θυσίας του Αμνού του Θεού-του Υιού του Θεού ο οποίος σήκωσε τις αμαρτίες του κόσμου επι των ωμων Αυτού.
Ο Θεός μάλιστα δίνει εντολή "Συναθροισατέ μοι" ! ήτοι να συναθροίζονται μαζί όλοι οι λατρευοντες Αυτόν , να είναι ομοθυμαδόν εν ομονοία,να είναι ενωμένοι εις ένα σώμα,σ'ενα σύνολο ενιαίο,αχώριστο,να έχουν μιά καρδιά και ενα πνευμα !

Δεν μπορούμε ως ανθρωποι που εξαγορασθήκαμε με το αίμα του Χριστού και ετσι δεν ανήκουμε στον εαυτό μας ννα λατρευουμε τον Θεό οπου θέλει ο καθένας ή να τρέφεται με οτι τροφή θέλει ο καθένας ,ειτε να λατρευει τον Θεό μόνος του ο καθένας ,η με όσους επιθυμεί η σάρκα του αλλα με όσους εντέλεται το πνευμα της ενότητας εις Χριστόν Ιησού του Κυρίου των υπακουόντων εις Αυτόν.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Χριστός κατέστη αίτιος της σωτηρίας μας εφόσον Τον υπακούμε και συνεργούμε μαζί Του!

Ο Χριστός υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντοτε παρών στην συνάθροιση των αγίων Του καθώς αυτοί συναγονται εν τω ονομά Αυτού - κάτι που προυποθέτει ότι συμφωνούν όλοι οι συνηγμένοι εξ αγαθής προαίρέσεως να εχουν τον ίδιο Κύριο ήτοι να Τον υπακούουν όντας ενωμένοι πνευματικά μαζί Του. 
Κεφαλή του σώματος της Εκκλησίας είναι ο αναστημένος Χριστός Κύριος και Αυτός είναι ο μεγάλος μοναδικός αιώνιος αρχιερεας μας, μέσω του Οποίου προσφέρουμε θυσίες υπακοής των εαυτών μας ,τις μόνες λογικές-πνευματικές θυσίες που τις δέχεται με άκρα ευαρέσκεια ο Υψιστος Θεός και Πατέρας του Χριστού !

Ειναι ανάγκη επιβεβλημένη απο τον Θεό Πατέρα μας αλλά και απο τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, όλοι οι μέχρι σήμερα διεσπαρμένοι κατα πνεύμα Ισραηλίτες του Θεού να σπευσουμε να ενωθούμε με τους εν πνευματι και αληθεία γνήσιους μονοθεϊστές λατρευτές ,τους γνήσιους μαθητές του Χριστού ! 
Καιροί ου μενετοί, πλέον έσχατοι γαρ εστιν καιροί του τέλους και πρέπει να κανουμε αυτό που εκαμε ο Ηλίας ,υπακούσας στην εντολή του Θεού που του είπε να πας να ενωθείς με αυτούς που δεν εκλιναν γόνυ σε ξένους άγνωστους θεούς,αυτούς που λατρευουν τον Θεό εν πνευματι και αληθεία Χριστού!

Ετσι και μεις σαν τον Ηλία πρέπει να παμε να βρούμε τους εν Κυρίω αδελφούς μας και ταχέως με αυτούς πρέπει όλοι μας να γίνουμε ενα ,να συναθροισθούμε μαζί τους ,σε μία ποίμνη, σε ένα σύνολο-σώμα Χριστού συγκερασμένοι και συνδεδεμένοι ως μέλη αλλήλων !Και εννοείται πρέπει να είμαστε σε αγαθή και μόνιμη συνύπαρξη και αλληλουποστήριξη, συνεργούντες και συνοικοδομούμενοι πνευματικά με την ίδια υγιαίνουσα τροφή που είναι η Διδαχή της Αληθείας εν Χριστώ του Κυρίου ημών.

Όσοι λοιπόν είμεθα εν πνευματι αληθείας λατρευτές τους ενός Θεού και Πατρός ημών δεν μπορούμε να λατρεύουμε τον Θεό χωρισμένοι ο καθένας στον τόπο του, αλλά 
πρέπει να εχουμε ένα κοινό τόπο όπου συναθροίζομαστε όλοι μαζί και να συνεφραινόμαστε με μία χαρά ανεκλάλητη,καθώς όλοι είμεθα αγαπητοί αδελφοί που εχουμε λάβει ισότιμη πίστη με αυτή των Αποστόλων του Χριστού,εφόσον βεβαίως υπακούμε επακριβώς εις τα εγκεκριμένα δόγματα των Αποστόλων του Χριστού,τους οποίους εθεσε στύλους της Εκκλησίας !

Με αυτές τις σκέψεις σας προσκαλώ εις την Συνάθροιση των φίλων του Χριστού, που γίνεται κάθε Κυριακή  ωρα 10.30-11.30 π.μ εις την Χριστιανικη Εκκλησία Ευαγγελιστών,οδ Αριστοτέλους 4,α΄ορ στην Αθήνα

Είμαστε όλοι προσκαλεσμένοι απο τον Χριστό και δεν πρέπει κανείς να Του πει ...οτι" αγρόν ηγόρασα" ή "γυναίκα ενυμφευθην" ή "ζευγη βοών αγόρασα " εχε με παρητημένον...αλλά με χαρά να δεχθούμε την πρόσκληση συνέργειας που ο Χριστός κάμει σε όλους μας για μιά σωτηρία ετοιμη να αποκαλυφθεί,κυριολεκτικά προ των πυλών .

 

Φ.Σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 21:14
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB