Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΜΑΡΑΝΑΘΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
              ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
       Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
       ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
     ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017        


Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29  30  31 

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
 
GOD IS NOT LOOKING TO FACES BUT HEARTS!
ΕΙΚΟΝΟΜΗΝΥΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 23:22

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 23:26
 
ΣΟΥ ΨΑΛΛΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 23:14

Μαρανάθα...μετά μουσικής !
Είναι ένας ύμνος προς τον Θεό!
 "Σου ψάλλω το τραγούδι μου"
απο τη μπάντα JERICHO
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 00:09
Περισσότερα...
 
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΠΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΕΡΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΙΣΤΗΣ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 01:31
"Ο ιερέας ο ειδήμων πρέπει και οφείλει να αγιάζει τον δημόσιο λόγο του που σημαίνει να έχει την ελευθερία να ελέγχει και να διορθώνει κάθε ατέλεια και κάθε έλλειψη από το Σύμβολο πίστης που υποστηρίζει η εκκλησία στην οποία ανήκει. 

Συνεπώς ο ιερέας δεν πρέπει να είναι ένας ενοριακός υπάλληλος άβουλος δούλος αλλά ένας εργάτης του Χριστού που είναι πάνω από την οποιαδήποτε εκκλησιαστική ιεραρχία. Αν προτιμάει να είναι υπάλληλος -δουλικός yiesman ενός κάποιου θρησκευτικού ιδρύματος που έχει την επωνυμία της εκκλησίας στη ταμπέλα του τότε χάνει την ιδιότητα του εργάτη του Χριστού.

Ενώ λοιπόν η ελευθερία της δημοσιότητας ισχύει και πρέπει να ισχύει για τα θρησκευτικά και ιερατικά θέματα με σκοπό την ανάδειξη του ορθολογικού τους περιεχομένου,δεν επιτρέπεται κατ' αντίστιξη, σε καμία εκκλησιαστική συνέλευση ή σένα ιδιαίτερο ιερατικό σώμα να παγιώσει το σύμβολο πίστης για την παρούσα και τις ακόλουθες γενιές..." από βιβλίο Ιμ.Καντ “ Η διένεξη των Σχολών” σελίς 26

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 17:40
Περισσότερα...
 
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 22:56 
ΤΡΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΤΡΙΑΔΟΙΕΡΑΡΧΙΑ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 14:30

Τι μάθηση έχουμε και ποιά πίστωση έχουμε και αν έχουμε κάτι απο ποιόν έχουμε πιστωθεί απο τους Αποστόλους του Χριστού ή απο τους ιεράρχες των ανθρώπων; Ο Χριστός είπε να μη είναι κανένας κατεξουσιάζων του πομνίου Του. Όρισε την σωτηρία των πιστευόντων εις Αυτόν δια του λόγου των Αποστόλων Του μόνον! Το επίθετο ιεράρχης παραπέμπει σε θρησκευτική εξουσία και όχι πνευματική διακονία. Πόσο καλύτερο δεν θα ήταν να μη υπήρχε κανένας ιεράρχης, καμία πενταρχία που είχαν ονομάσει τα πατριαρχεία οι μεσαιωνάροι ως κέντρα άσκησης θρησκευτικής εξουσίας οι τρώγωντες το ποίμνιο και όχι φυλάττοντες αυτό.

Είναι ανάγκη να το πούμε καθαρά για να μη θρησκευτοαπατάται κανένας ...Αν δεν έχουμε πιστωθεί απο τον γεγραμμένο αποστολικό Λόγο τότε έχουμε πτωχεύσει και έχουμε καταχωρηθεί στο πτωχευτικό δίκαιο του κόσμου της απείθειας.

Όταν πηγαίναμε σχολείο θυμάμαι 2 ήταν οι προβαλόμενες εκ του συστήματος εορτές...η εορτή των 3 Ιεραρχών και η εορτή της αποταμίευσης που ήταν μαζί πάντα η μία δίπλα στη άλλη...δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον συνδέται η ιεραρχική κλίμακα με την κλίμακα οικονομίας...

Είναι μάλλον γιατί πλουτίζουν και θρησκευτικά και οικονομικά όλοι αυτοί που ανεβαίνουν την κλίμακα ,είτε ζουν είτε πεθαίνουν αν καθοδηγούνται απο τους τρισμέγιστους ιεράρχες σίγουρα θα ανέλθουν το ουράνιο κλιμακοστάσιο και βασιλικά και γρήγορα και αθάνατα... σύμφωνα με το αυτονόητο αυτεξούσιό τους επι γης αλλά και επι ουρανού που είχε περάσει και στα ονόματά τους

φ.σ

Περισσότερα...
 
Monotheistic is the real Christianity ...not a trinitarian religion of Gentiles!
IN ENGLISH
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 22:23

Some Spiritual which are the principles of belief about real Christianity which is Monotheistic and of course not trinitarian!

We must to have the same belief with Abraham to be Children of Faith!Abraham not believed to a trinity but to the One and Only God!

We must have the same faith of Christ Who didn't believe to a trinitarian god! 

The risen Christ says to the Apostles that I am going to my God and your God and to my Father and your Father! The only Father is the God,no one else have not be called Father! 

Phil Sot

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 17:40
Περισσότερα...
 
Ότι είδωλο κατασκευάζουμε με τα χέρια...προκατασκευάζεται πρώτα στο μυαλό!
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 22:16


 
ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 00:13
Πιστός του Χριστού είναι αυτός που έχει την ίδια πίστη με τον Χριστό! Ο Χριστός δεν μίλησε για τριαδικό θεό ή αθανασία ζωής χωρίς ανάσταση.Και όμως συμβαίνει το παράδοξον ... αυτά τα 2 θρησκευτικά δόγματα που δεν είπε ο Χριστός να λογίζονται ως καθοριστική πίστη απο όλες τις καθεστηκυίες θρησκείες των ανθρώπων.

Εύχομαι εκ καρδίας προς τους λίγους πλησίον φίλους αλλά και τους πολλούς μακράν φίλους...το 2017 να επιτρέψουμε στον Αναστη- μένο Χριστό να μας απελευ- θερώσει με την δύναμη της αληθείας Του απο όλα τα καταδυναστευοντα θρησκευ- τικά ιδρύματα ώστε να μη είμαστε πλέον δούλοι ενός γενικού συνμάρτυρου εν απειθία θρησκευτικού Χρι- στεπώνυμου οικουμενισμού.
φ.σ
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 22:08
Περισσότερα...
 
Το εθελοδογματικό σκότος κακός αγωγός θείου φωτός!
ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 22:16
Το εθελοδογματικό σκότος είναι κακός αγωγός του θείου φωτός.

Σε εσκοτισμένες διάνοιες που δεν μαθαινουν την διδαχή του Χριστού όπως αυτή παραδόθηκε απο τους 12 Αποστόλους Του και μόνον αυτούς...δεν δύναται να επιλάμψει εις αυτες το φως του Χριστού !

Αν δεν μετανοήσουν δηλ δεν απορρίψουν τον θρησκευτόδοξο εαυτό τους δεν υπάρχει άλλος τρόπος πνευματικού διαφωτισμού τους!

Γι αυτό μακρυά απο αδόκιμους δασκάλους που κηρυττουν τριαδισμό των εθνών αντί του Χριστιανικού Μονοθεισμού του εν πνεύματι νέου λαού Ισραήλ!

φ.σ
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 36
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB