spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
              ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
       Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
       ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ

    
     ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016    


Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
  1  2  3  4  5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
 
ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
alt
Επι γης ειρήνη

Δόξα στον ύψιστο Θεό και επι γης ειρήνη σε όλους τους ανθρώπους της ευδοκίας... Οι άγγελοι υμνούσαν εκείνο το βράδυ της γεννήσεως του Χριστού στη γη μας.Έψαλλαν την ουράνια μελωδία αναγγέλοντας την ειρήνη που περίμεναν οι αιώνες στους ανθρώπους της ευδοκίας! 
Είναι για όλους  αυτούς που  δέχονται τον Ιησού Χριστό ως τον μοναδικό Άρχοντα της ειρήνης.

Παρουσιάζουμε μία οπτικο-ακουστική παρουσίαση ενος τραγουδιού απο το δίσκο "Επι γης ειρήνη" που κυκλοφόρησε το 1974 πάνω σε ποίηση Ρέας Συλβίας-Μαρίας Φερεντίνου. Η ερμηνεία είναι απο τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 01:47
Περισσότερα...
 
Η ΜΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 15 Δεκέμβριος 2010 12:15
 
alt

Το 1974  τα Χριστούγεννα, κυκλοφόρησε ένας μοναδικός δίσκος με τίτλο "Επι γης ειρήνη" πάνω σε ποίηση Ρέας Συλβίας (Μαρίας Φερεντίνου).

Το www.maranatha.gr παρουσιάζει μια οπτικο - ακουστική παρουσίαση   σ' ένα κομμάτι του δίσκου με τίτλο " Η μόνη ειρήνη ". Ερμηνεύει ο Κώστας Τουρνάς
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 02:07
Περισσότερα...
 
ΝΕΚΡΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων που έρχονται πρώτοι ως διασημότατοι όλων των αιώνων... σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), παραπέμπει ότι είχαν καλή διαφήμιση-προβολή-καλή επικοινωνιακή πολιτική…Στην ίδια κατάταξη φαίνεται επίσης να αναρτάται το όνομα του Χριστού στην τρίτη θέση! Η ανεξέλεγκτη αντιδιαφήμιση- δυσφήμιση που έχει υποστεί ο Χριστός απο τις θρησκείες των ανθρώπων έκανε το απίστευτο να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αθεΐα...

Η 3η θέση που απονέμουν οι άνθρωπο στον Χριστό δείχνει ότι ο κόσμος αγάπησε την εικόνα του Χριστού,το είδωλο του Χριστού και όχι τον Ίδιο.Την εικόνα του,το άγαλμά Του έβαλαν τρίτο στην εκτίμησή τους,όχι το Λόγο Του,όχι το έργο Του, γιατί αυτό το απέρριψαν βάζοντάς το ανάμεσα στις φιλοσοφίες των ανθρώπων
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:28
Περισσότερα...
 
ΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΑ 4 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 14:54
Η θεία πρόβλεψη να έχουμε στη διάθεσή μας  4 παράλληλα ευαγγέλια είναι θαυμαστή διότι έχουμε επεξηγήσεις που δεν θα είχαμε αν είχαμε μόνο μία πηγή άντλησης της θείας διδασκαλίας.

Γνώμη λοιπόν συστήνουμε προς κάθε σοβαρό μελετητή του Λόγου του Θεού , για την ασφαλή άντληση κάθε πληροφορίας της συνέσεως,  να βρίσκει  τα αντίστοιχα αναφερόμενα εδάφια σε κάθε ομιλία του Κυρίου στα  4 ευαγγέλια.

Αυτονόητο ότι πρέπει η έρευνά του να είναι πάντα στο αρχαίο κριτικό κείμενο όπου εκεί υπάρχει η ακριβολεξία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που δεν έχει ισάξιό της...
Θα μελετήσουμε λοιπόν 3 παράλληλα εδάφια με την ίδια απόδοση νοήματος. πάνω στην ίδια ομιλία του Χριστού...
-Λουκ.9:25 "τί γάρ ωφελείται άνθρωπος κερδήσας τον κόσμον όλον, εαυτόν δε απολέσας ή ζημιωθείς;"
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2014 23:22
Περισσότερα...
 
Η ΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 15:54
Είναι καλό να συμμετέχουμε στον οραματισμό για ένα κόσμο καλύτερο,για ένα κόσμο πραγματικά αγνό!

Το πρόβλημα του κόσμου ανέκαθεν - η κύρια αιτία της δυστυχίας του- ,δεν είναι άλλο παρά το θέμα της μη παιδείας και της μη διαπαιδαγώγησής του. Δεν είναι το οικονομικό, το πολιτικό,το θρησκευτικό,είναι το εκπαιδευτικό, το ποιμενικό θα λέγαμε...η εικόνα των σκόρπιων προβάτων, είτε χωρίς ποιμένα, είτε με ποιμένες αγνωστικιστές !

Ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης είχε πει ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος γεννιέται ένα άγραφο χαρτί,γυμνός και πένης,χωρίς καμία αρετή να είναι εμφυτευμένη εντός του,και είναι απαραίτητο να διδαχθεί κατά πρώτον την διανοητική αρετή και κατά δεύτερον την ηθική αρετή δια του πρακτικού εθισμού της διδαχθείσας προς τούτο διανοητικής αρετής!

Τα αποτελέσματα των κοσμικών διδασκαλικών συνομοσπονδιών είναι η κοινώς λεγόμενη και πάντα εις το πυρ το εξώτερον αποδιοπομπαία η αυτού η εξοχότης η Διαφθορά των συνειδήσεων!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 16:00
Περισσότερα...
 
ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΚΟΣΜΙΩΤΑΤΗΣ!
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:29
Η αδέσποτη εξαρχεία του ανέκαθεν οπισθοδρομίου και σήμερα και πάντα παραγγέλει στους ασπόνδυλους παραπαιδευ- όμενους ενηλυκόπαιδας : εισέλθετε στο σοκάκι των ασεβών, και πηγαίνετε στην οδό των πονηρών...διότι αυτοί είναι που δεν κοιμούνται,εάν δεν κακοποιήσουν,και ξαγρυπνούν μέχρι να υποσκελίσουν επειδή τρώνε ψωμί ασεβείας και πίνουν κρασί καταδυναστείας.

Τα παιδία πεζοδρομιεί...η ζωώδης μπαχαλοπαιδεία όζει..
Πάντες οι εξ αχρείων ορμώμενοι μετά επιτυχή δοκιμασία απονέμουν εις εαυτούς το πτυχίον της ευφρόσυνης παράνοιας.
Διαγωγή κοσμία των παμπαίδων της εθνικής ομάδας μπαλαμουτίου-μπαρμπουτίου ,παιδία ενός κόσμου που τους εγγράφει- άνευ εξετάσεων- στην ανωτάτη σχολή εμφιάλωσης μπαρουτίου... με την εντολή: Μολότ-οφ λαβέ! Πάρε και συ μιά μολότωφ και τρέχα,και πέτα τη όσο πιό ψηλά,όσο πιό ωραία ,με κρότο και με λάμψη...έτσι μόνο προωθείσαι και αναδεικνύεσαι ως γνήσιο εκφαυλιστήριο θύμα της διαφθείρουσας κοινωνίας των αθλίων.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:42
Περισσότερα...
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΟΧΗ
ΧΙΟΥΜΟΡ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
 
alt

Περίπου 20 Αυστραλοί το χρόνο σκοτώνονται, κυρίως την εποχή των Χριστουγέννων, από την εκτόξευση… φελλών σαμπάνιας! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο του Sydney χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα ως την πιο επικίνδυνη εποχή.

«Οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν θύματα το ίδιο πρόσωπο που ανοίγει το μπουκάλι», είπε επικεφαλής του Ινστιτούτου. «Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη φιάλη και, όταν (ο φελλός) θα κολλήσει, θα τον κοιτάξουν και θα εκραγεί», πρόσθεσε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι φελλοί μπορούν να ταξιδέψουν με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων την ώρα και να χτυπήσουν κάποιον στο μάτι πιο δυνατά και από μία γροθιά.

απο zougla.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2014 23:29
 
ΕΝΕΠΑΙΖΟΝ ΑΥΤΟΝ ...ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΥΧΕΣ !
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Ακούω συνέχεια όλους γύρω μου να εύχονται καλά Χριστούγεννα ...δηλαδή λένε δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο Χριστός στη ζωή τους και εύχονται κάποτε να γίνει...Τα ευχολόγια δίνουν και παίρνουν αιώνες τώρα , και παίζουν οι άνθρωποι τους χριστιανούς στολισμένοι με κάτι σαν χριστιανικά που τα λένε χριστουγεννιάτικα για να τα διαχωρίζουν απο τα αγιοβασιλιάτικα. Στο μυαλό τους κινέζικα είναι όλα ευτελή και ανάξια λόγου αλλά τη πλάκα τους να κάνουν και να περάσουν οι "άγιες μέρες" όσο γίνεται πιό ατμοσφαιρικά.

Το κατορθώνουν απαξάπαντες όλοι της σύγχρονης Βαβέλ τη περίοδο των Χριστουγέννων να βασιλεύει ο απόλυτος κομφορμισμός. Ειδικεύονται άλλωστε στην υποκριτική - μιμητική τέχνη της θρησκευτοκουλτούρας, της λαοφιλούς θρησκευτικής "Commedia dell’arte"!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:30
Περισσότερα...
 
ΑΛΑΛΙΑ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 22:01

Ο Χριστός δεν επεμβαίνει στους όχλους,το θαύμα Του το κάμει προσωπικά στον καθένα μας. Αγγίζει πρώτα τα αυτιά μας και μετά τη γλώσσα μας , και τότε μόνο μπορούμε να ακούσουμε και να μιλήσουμε ορθώς. 

Τότε μόνο μπορούμε να μιλάμε ορθά,σωστά γιατί μιλάμε πια όχι τη γλώσσα τη δική μας , την άναρθρη και ψεύτικη, την άλαλη, αλλά τον δικό Του Λόγο , που είναι δύναμη Πνεύματος του Θεού στη ζωή μας.

Αυτή η αλαλία που είναι ιδιότητα των ασεβών, καθόσον γνωστό τοις πάσι το "άλαλα τα χείλη των ασεβών" επιβεβαιώνεται και ιστορικά, όχι απο τους άθεους που δεν είχαν καμία γνώση περί Θεού, αλλά απο εκείνους που θεωρήθησαν πατέρες της εκκλησίας, που πατεροποιή- θηκαν!
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 22:10
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 13 από 33
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB