Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΜΑΡΑΝΑΘΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
              ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
       Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
       ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ

    
     IANOYAΡΙΟΣ 2016    


Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
 
ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
alt 
 
 
Οι κοινοί άνθρωποι βεβαίως είναι ματαιότητα, οι άρχοντες ψέμα, στην ζυγαριά όλοι μαζί είναι ελαφρότεροι αυτής της ματαιότητος.
                      Ψαλμ. 62:9

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:45
Περισσότερα...
 
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
 Ευχαριστούμε για την αγανάκτηση που μας προσφέρουν το θρησκευτικό και πολιτικό σύστημα .Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων,είναι ένα φθαρτό,άδικο,ανίκανο πολίτευμα ενός κόσμου νεκρού και αλλοτριωμένου.Είναι οι δύο πλευρές του ίδιου κάλπικου τρύπιου νομίσματος που μας οδήγησε στην αναξιότητα και την καταστροφή.

Μεταρρύθμιση... και μόνο το άκουσμά της φοβίζει, είναι μιά απαγορευμένη λέξη απο τους καπηλευτές της ελευθερίας και της αλήθειας. Ο Κοραής είχε οραματισθεί ότι μόνο το ευαγγέλιο μπορεί να σώσει την Ελλάδα! Δυστυχώς δεν εισακούσθηκε,πνίγηκε η φωνή του απο τις άναρθρες κραυγές των σκοταδιστών.

Το καθαρό και ανόθευτο ευαγγέλιο είναι το μανιφέστο-η διακήρυξη που μπορεί να μας ζωοποιήσει,να μας ξεσηκώσει, να μας αλλάξει και να μας κάνει καινούργιους ανθρώπους.Να μας κάνει να περπατήσουμε όρθιοι,ν'αλλάξουμε τα πάντα,να τα κάνουμε όλα νέα.
 
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:38
Περισσότερα...
 
ΣΥΝΕΦΟ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ
ΕΙΚΟΝΟΜΗΝΥΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
 
alt
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:33
Περισσότερα...
 
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
alt
Η χώρα μας οδηγείται και πάλι σε εκλογές. Για πολλοστή φορά ο Ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει αυτούς που θα ρυθμίζουν τις τύχες του για την ερχόμενη τετραετία. Ωστόσο η ανικανότητα, η διαφθορά και η υποκρισία των πολιτικών προσώπων έχουν δημιουργήσει στο λαό ένα κλίμα αρνητικό απέναντί τους.
Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν την επερχόμενη αποδοκιμασία του κόσμου και προσπαθώντας να προλάβουν την περιφρόνηση του κόσμου με την αποχή του στις εκλογές, βάλθηκαν να τον διεγείρουν με ολοσέλιδες διαφημίσεις στις εφημερίδες και ανάλογες φυσικά τηλεοπτικές, με γλώσσα που δημιουργεί εντυπώσεις του τύπου: «Η ψήφος είναι δικαίωμά μου, είναι η δύναμή μου», «Επηρεάζουμε τις εξελίξεις. Καθορίζουμε το μέλλον μας». Ψέματα, ψέματα. «Να λέτε συνεχώς ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει», έλεγε ο Γκαίμπελς. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Λίγες μέρες αργότερα, όταν το κακό θα έχει περιοριστεί, όλοι δυστυχώς θα τρέξουν να χειροκροτήσουν τους επίδοξους σωτήρες τους, ξεχνώντας ότι όλοι αυτοί έχουν τεράστιες ευθύνες για την παλαιότερη αλλά και τωρινή κακοδαιμονία τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο κόσμος ξεχνά πολύ εύκολα. Το σύνδρομο της λησμοσύνης δεν αποτελεί προνόμιο του λαού Ισραήλ. Εξάλλου αυτός ο λαός σύμφωνα με το Λόγο του Θεού, αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα ολόκληρης στης ανθρωπότητας.
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:41
Περισσότερα...
 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
alt

Ο Χριστός είναι η μόνη αληθινα πολιτική λύση γιατί με το δικό Του ζωοποιό πνεύμα  αλλάζουν τα πάντα, καταρρέουν οι ψευδαισθήσεις, ανοίγουν τα μάτια μας...
Αν όλοι μαζί στρατευθούμε και γίνουμε Ένα με τον αρχηγό και τελειωτή της πίστης μας ,τον Βασιλιά Χριστό ,τότε θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι. Όπου διοικεί το πνεύμα του Χριστού εκεί η ελευθερία μας. Είναι η ζώσα ελευθερία του πνεύματος που δεν θα μπορεί να κατασταλεί,και να απαγορευθεί απο κανένα νεκρό σύστημα,είτε πολιτικό είτε θρησκευτικό,τα οποία αναδεύονται στην ίδια φούσκα της αλλοτρίωσης.
                                                              φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:37
Περισσότερα...
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟΒΑΠΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
alt

Εκτός απο Άθεοι είναι και αφελείς, πληρώνουν για να αγοράσουν πιστοποιητικά αποβάπτισης . Μου θυμίζουν την ιστορία με τα συγχωροχάρτια, που πληρώνανε οι αφελείς για να αγοράσουν άφεση αμαρτιών με την βούλα του Πάπα.


Τώρα πληρώνουν 3 λίρες για να πάρουν τα ξε-βαπτησιόχαρτα για να είναι άθεοι με την βούλα! Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απωλέσει...
Δεν είναι τυχαία η έκφραση της Αγίας Γραφής περι της αφρωσύνης για τον Άθεο" Είπεν ο άφρων εν τη καρδία αυτού, δεν υπάρχει Θεός.. "                            Ψαλμός 14:1
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 00:14
Περισσότερα...
 
ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
alt

Είναι αλήθεια ότι επιλέγουμε να ακολουθούμε  ασήμαντους ανθρώπους  γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε ασήμαντοι. Δεν θέλουμε το σημαντικό , το ουσιώδες, το δίκαιο, το καλό, το ηθικό. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο παρά τον κακό εαυτό μας! 
Ο εαυτός μας, το είδωλό μας  είναι ο  θεός που φτιάξαμε. Θελήσαμε και συνταχθήκαμε σαν κλωνοποιημένοι μαζάνθρωποι, πλανώντες και πλανώμενοι.  Κλώνοι που εμείς συστήσαμε και γεννήσαμε  , είναι οι ελεεινοί πολιτικοί και το σάπιο σύστημα που εμείς τους βάλαμε να υπηρετούν.   Επιθυμούμε  το επιφανειακό , το φαινομενικό, το γκρίζο, το ομιχλώδες γιατί μόνο εκεί αισθανόμαστε κάποιοι, μας αρέσει να λειτουργούμε, στο περίπου. 
Ουδέποτε διαννοηθήκαμε να αναλογισθούμε την απύθμενη υποκρισία, να κοιτάξουμε
θαραλέα την πραγματικότητα , έστω λίγο να αναρρωτηθούμε...
Σκόπιμα δεν το κάνουμε, γιατί   ένα τέτοιο ερωτηματικό σημαίνει φόβο και τρόμο , μη δούμε να σωριάζεται το αυθαίρετο  κατασκεύασμά μας.
φιλ.σ
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:52
Περισσότερα...
 
ΠΟΛΙΤΙΚΑΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΑΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

korais ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ

 ΠΟΛΙΤΙΚΑΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ 

Περί μισθών των προς επιλογή άξιων για τα πολιτικά αξιώματα

"Εν από τα δραστικά μέσα ν' αποκλείονται από τα πολιτικά αξιώματα οι ανάξιοι είναι μάλιστα να δίδωνται άμισθα ή κάν με πολλά ολίγον μισθόν. Οι πολλά χονδροί μισθοί σύρουν τους πλεονέκτας εις τα αξιώματα, ως μέσα πλούτου, διεγείρουν εις τας ψυχάς των πολιτών απιθυμίαν κέρδους ακόπου, και ακολούθως βλάπτουν την γεωργίαν, τας τέχνας και την εμπορίαν, από τας οποίας δυνάμενοι να πλουτισθώσι δικαίως οι πολίται, τας καταφρονούν όμως, όταν ευρίσκωσι κέρδος και τιμήν πλειοτέραν με κόπους ολιγωτέρους." 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:34
 
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ;
ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Η λέξη «Θεοφάνεια» δεν υπάρχει στην Αγία Γραφή, Παλαιά και Καινή Διαθήκη, διότι ο Θεός δεν φαίνεται,είναι αόρατος, και άνθρωπος δεν μπορεί να Τον δει και να ζήσει: «Θεόν ουδείς εώρακεν πωποτε μονογενής υιός ο ων εις τον κόλπον του Πατρός εκείνος εξηγήσατο». Ιωάννης 1/α΄18.
Είναι άξιον ερώτησης και προβληματισμού τι εορτάζουν οι άνθρωποι γύρω μας με οδηγούς,τους μεγαλοσχήμονες με τα χρυσά και τις πέρλες;

Εορτάζουν αυτοσυστηνόμενοι την εφεύρεση της παράδοσής τους και υποκρινόμενοι αγιάζουν τα νερά που οι ίδιοι έχουν βρωμίσει με την ακαθαρσία της ασέβειας διδάσκοντες διδασκαλίας, εντάλματα ανθρώπων.
 Δεν μολύνει τον άνθρωπον το εισερχόμενον εις το στόμα, αλλά το εξερχόμενον εκ του στόματος τούτο μολύνει τον άνθρωπον. Δεν είναι το νερό που πίνουμε ακάθαρτο αλλά εμείς είμαστε οι ακάθαρτοι με τα λόγια και τα έργα μας! το νεράκι καθαρίζει μόνο τη εξωτερική πλευρά της σάρκας μας...την εσωτερική πλευρά της σάρκας μας , πως καθαρίζετε άραγε;
Απατώντες εαυτούς και αλλήλους μαδάτε τον άτυχο βασιλικό και καταβρέχεται τους παρατρεχάμενους και νομίζετε ότι ποιμένετε το δόλιο ποίμνιο που πάντοτε αρέσκεται σε άρτο και θεάματα,εορτές και πανηγύρια!
                                              φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 00:12
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 13 από 34
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB